comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United'ın Sergio Ramos ısrarı

29 Haziran 2015, Pazartesi 16:16
Manchester United'ın Sergio Ramos ısrarı

İspanyol yıldız Sergio Ramos'a ilk resmi teklifi yapan fakat olumsuz yanıt alan Manchester Utd, başarılı savunma oyuncusunu Ada'ya getirmeye kararlı.

FutbolArena Dış Haberler - Yeni sezona farklı bir takımda başlaması beklenen Real Madrid'in emektar savunma oyuncusu Sergio Ramos için ilk günden itibaren oldukça istekli bir görüntü çizen ve 28.3 milyon Poundluk ilk resmi teklifi İspanyol ekibi tarafından kabul görmeyen Manchester Utd, yeni ve daha yüksek bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
 
Önümüzdeki sezon her kulvarda şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak olan Man Utd'da transfer çalışmaları şimdiden başladı. Yeni sezon için çok daha kaliteli ve alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvayan Hollandalı teknik adam van Gaal, Real Madrid'i ikna edebilmek için çok daha yüksek bir teklif yapmaya hazırlanırken, bu yeni teklifin 35 milyon Pound civarında olabileceği iddia ediliyor.
 
Sergio Ramos'un, Real Madrid ile 2 sezonluk daha mukavelesi bulunmasına rağmen, İspanyol ekibinden yeni bir kontrat teklifi alamamasından dolayı ayrılık opsiyonunu da düşündüğü belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!