comScore

Manchester United Manchester United

Tokatspor'dan, Man United'a transfer!

28 Ekim 2014, Salı 15:52

Tokatspor'un 17 yaşındaki futbolcusu Recep Türköz, Manchester United'ın seçmelerine katılacak.

İstanbul'da düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nde gösterdiği performansla Manchester United'ın alt yapı seçmelerine katılmaya hak kazanan Tokatspor'un 17 yaşındaki futbolcusu Recep Türköz, "Çok mutluyum. Seçmeleri kazanacağıma inanıyorum" dedi.
 
GEÇEN YIL HALI SAHA LİGİ'NDE PARLADI
 
Futbola 12 yaşında başlayan Recep Türköz, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike'ın geçen yıl İstanbul'da düzenlediği Nike Halı Saha Ligi'ne Tokat Mehmet Akif Ersoy Lisesi takımıyla katıldı. Lise kategorisinde finallere kalan 81 takım arasında şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi takımında ise en çok dikkati, Tokatspor'un alt yapısında orta saha ve forvet arkasında oynayan Recep Türköz çekti.
 
27 KASIM'DA İNGİLTERE'YE GİDECEK
 
Bu yıl yeniden Nike Halı Saha Ligi'ne katılan Mehmet Akif Ersoy Lisesi, geçtiğimiz yılki başarıyı yakalayamadı, ancak Recep Türköz, milli takım alt yapı antrenörleri tarafından 20-25 Ekim'de İstanbul'da yapılan U-17 milli takım kampına davet edildi. Kampa katılan 50 sporcu arasında ilk 2'ye seçilen Recep Türköz, Manchester United'ın alt yapısına seçmelerine katılmak için 27 Kasım'da İngiltere'ye gitmeye hak kazandı. Manchester United'ın alt yapısında 5 gün antrenmana çıkacak olan Recep Türköz'ün daha sonra 30 ayrı ülkeden 40 futbolcuyla ilk 12 sporcu arasına girme seçmelerine katılacağı bildirildi.
 
"KENDİ YAŞ GRUBUNDA EN İYİSİ"
 
Nike Halı Saha Ligi Tokat Bölge Sorumlusu ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi antrenörü Emre Dursun, "Recep, seçmeyi kazadığı takdirde İngiltere'de kalacak. Şu anda Türkiye'nin halı saha liglerinde kendi yaş grubunda en iyisi. Tokatspor'un U-19 takımında oynuyor. Hemen hemen her hafta golü var. Seçmeleri kazanacak yetenekte" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!