comScore

Manchester United Manchester United

Kroos için karar çıktı!

25 Şubat 2014, Salı 13:48

Bir süredir Manchester United ile adı anılan Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Toni Kroos hakkında kulübün sportif direktörü Matthias Sammer önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Ara transfer döneminin başlangıcından itibaren adı Manchester United ile anılan ve teknik direktör David Moyes tarafından tribünden defalarca izlenen Bayern Münihli yıldız Toni Kroos hakkında kulübün sportif direktörü Matthias Sammer önemli açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki sezon sonunda Alman ekibiyle olan kontratı sona erecek olan yıldız futbolcunun henüz yeni sözleşme imzalamaması da bu transfer dedikodularını arttırırken Matthias Sammer'in yaptığı açıklamalar Alman taraftarların yüreğine su serpti.
"Toni Kroos'un 2015 yazına kadar bizimle olan kontratı devam ediyor ve bu tarihten önce kulüpten ayrılması söz konusu değil. Onu sözleşmesinin bitimine kadar takımda tutmak için elimizden geleni yapacağız. Kendisi çok değer verdiğimiz oyunculardan birisi ve bunu daha önce kendisine de birçok kez gösterdik."

Manchester United'ın, Toni Kroos'u transfer etmeyi kafaya koyduğunu ve bu yüzden Bayern'de aldığı maaşın 3 katını ödemeye hazır olduğu sorusu üzerine ise Alman temsilcisinin başkanı Franz Beckenbauer şunları söyledi:

"Kulüp olarak bazı maaş taleplerine karşı zamanı geldiğinde önemli kararlar vermek zorunda kalıyorsunuz. Bir oyuncunun maaşı kesinlikle dengeleri bozmayacak şekilde olmalı. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Eğer hangi oyuncumuz Bayern Münih'te kalmak istiyorsa, ona tek tavsiyem takım için elinden geleni yapmasıdır."

Öyküm Kanbir


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!