comScore

Manchester United Manchester United

Moyes'un savunma için yeni adayı

25 Şubat 2014, Salı 13:27

Yaz dönemindeki transferde takıma önemli takviyeler yapması beklenen Manchester United'da teknik direktör David Moyes, Arsenal ve Tottenham'ın da gündeminde olan Roma'nın stoperi Mehdi Benatia'ya gözünü dikti. 

FutbolArena - Bu sezon sonunda kadroda ciddi bir revizyon yapması beklenen ve bu minvalde transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Manchester United'da teknik direktör David Moyes, kulüpten ayrılacak olan Nemanja Vidic'in yerine aradığı ismi buldu. İskoç teknik adam, Arsenal ve Tottenham'ın da gündeminde olan Roma'nın yıldız stoperi Mehdi Benatia'yı istiyor.

Sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Vidic'in yerini doldurmak için alternatifleri şimdiden hazırlayan Manchester United'da bu mevki için son aday Roma'da forma giyen Mehdi Benatia. 26 yaşındaki Faslı yıldız Roma'ya geçtiğimiz yaz 11 milyon Paund karşılığında Udinese'den transfer olmuştu.
Bu sezon Serie A'da 23 maçta forma giyip 5 de atmayı başaran 1.91 boyundaki başarılı stoperi Manchester United dışında Arsenal ve Tottenham da yakından takip ediyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!