comScore

Manchester United Manchester United

Moyes paraları saçıyor

24 Şubat 2014, Pazartesi 13:56

Yaz aylarında ciddi bir yapılanmaya gidecek olan Manchester United'da teknik direktör David Moyes, elindeki bütçenin büyüklüğünden dolayı paraları istediği isimlere saçabilir!

FutbolArena - Yaz aylarında kadroda ciddi bir revizyona gitmesi beklenen ve önümüzdeki yılların Manchester United'ını inşa edeceğini söyleyen David Moyes, yönetimin sağladığı yüksek transfer bütçesinden dolayı istediği oyuncunun alınmasını diretme lüksüne sahip. Bu yüzden mutlaka istediği Bayern Münih'in yıldızı Toni Kroos için de çılgın bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Henüz geçtiğimiz hafta Wayne Rooney ile haftalığı 300 bin Paund olan yeni bir kontrat imzalayan Kırmızı Şeytanlar, bu tip yüksek maaşların Rooney ile sınırlı kalmayacağını da gösterdi. Bir süredir Bayern Münih'in yıldızı Toni Kroos'un peşinde olan David Moyes, başarılı futbolcuya şu an Alman kulübünde kazandığı paranın 3 katı olan, haftalığı 250 bin Paundluk bir kontrat önerisi yapması bekleniyor.
Henüz Bayern Münih ile olan kontratını yenilemeyen ve elde o pozisyonda oynayacak alternatif oyuncuları olduğundan dolayı acele etmeyen Pep Guardiola'nın ise bu teklif karşısında ne yapacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Bu 3 katlık maaş önerisinin dışında Kroos'un bonservisi için de Kırmızı Şeytanlar 30 milyon Paundu gözden çıkarmış durumda.

Manchester United'ın transfer listesinde Toni Kroos dışında İlkay Gündoğan, Eliaquim Mangala, Luke Shaw gibi potansiyeli yüksek oyuncular da bulunuyor.

Öyküm Kanbir


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!