comScore

Manchester United Manchester United

Shaw transferi kızışıyor

20 Şubat 2014, Perşembe 13:57

İngiliz futboluna damgasını vurması beklenen Southampton'ın yıldız sol beki Luke Shaw transferinde işler kızışıyor. Sezon başından beri adı Chelsea ile anılan 18'lik yıldıza şimdi de Manchester United talip. 

FutbolArena - Sezon sonunda kadroda ciddi bir revizyon yapması beklenen Manchester United teknik patronu David Moyes, listesini defansif oyuncularla birlikte genişletiyor. Everton'dan eski öğrencisi Baines'i transfer edemeyen Kırmızı Şeytanlar, gözünü Chelsea ile adı sık sık yan yana gelen Luke Shaw'a dikti.

Kısa bir süre önce Southampton'ın sahibi Katharina Liebherr yaptığı "Lallana, Rodriguez, Lambert, Schneiderlin ve Shaw gibi yıldız oyuncuları satmaya niyetimiz yok." açıklamasıyla hem teknik direktör Pochettino'nun hem de taraftarın yüreğine su serpmiş olsa da Ada futbolununun iki dev kulübünün göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı da yazın hayli zor günler onları bekliyor olacak.
Ocak ayında Shaw için 22.5 milyon Paundluk resmi bir teklif yaptığı ortaya çıkan Manchester United'ın aynı miktarı sezon sonu da teklif edeceği söylenirken, Ashley Cole'dan sonra sol beki emniyete almak isteyen Chelsea'nin de boş durmayacağı biliniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!