comScore

Manchester United Manchester United

Moyes'un Mangala aşkı

18 Şubat 2014, Salı 14:21

Önümüzdeki transfer sezonu için şimdiden çalışmalara başlayan Manchester United teknik direktörü David Moyes, Porto'nun yıldız stoperi Eliaquim Mangala'yı bu sezon üçüncü kez stattan izledi. 

FutbolArena - Manchester United'ı yeniden yapılandırmayı kafasına koyan ve bu yüzden önümüzdeki yaz takım hakkında daha radikal kararlar alması beklenen Manchester United teknik direktörü David Moyes, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Eleştiri oklarının hedefinde olan İskoç çalıştırıcı, Porto'nun yıldız stoperi Eliaquim Mangala'nın alınmasını yönetime şart koşuyor!

Bu sezon Mangala'yı üçüncü kez izleyen Moyes, Porto'nun Pazar günü oynadığı Gil Vicente maçında yine objektiflere yakalandı. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Nemanja Vidic'in yerine stoper mevkine düşündüğü Mangala'yı aynı zamanda Chelsea ve Manchester City de çok yakından takip ediyor.
2011 yılında Standart Liege'den 6 milyon Paund karşılığı transfer edilen 23 yaşındaki Mangala'nın, Avrupa'nın en önemli stoperlerinden biri olması bekleniyor. Başarılı oyuncunun Porto ile olan sözleşmesinde 35 milyon Paunda serbest kalır maddesi de yer alıyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!