comScore

Manchester United Manchester United

Adnan Januzaj'ya şaşırtan teklif!

17 Şubat 2014, Pazartesi 20:39

FIFA tarafından milli maç oynamasına şartlı izin verilen Kosova, Adnan Januzaj'a sürpriz bir teklifte bulundu.

Kosova Futbol Federasyonu'ndan Manchester United'ın yıldız futbolcusu Adnan Januzaj'a teklif götürdü. Kosova Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Eroll Salihu bu teklifle ilgili; "Adnan'a yaptığımız teklif tamamen sembolik ama tarihi bir maç olacağı zaman bu formayı giymesini umut ediyoruz" diye konuştu.
 
Salihu "Januzaj teklifimizi kabul ederse, Kosova halkı bunu hiçbir zaman unutmayacak" diyerek devam etti.
 
FIFA'nın şartlı oynama izni verdiği Kosova'nın ilk milli maçı 5 Mart tarihinde Haiti ile Mitrovitsa kentindeki Adem Yaşari Stadyumu'nda oynayacak. FIFA'nın Kosova'ya milli maçlar için koyduğu şartlar ise; milli marş okunmaması, formasında Kosova bayrağı ile çıkamaması ve Yugoslavya'nın eski ülkeleriyle ile maç oynayamayacak.
 
1995'de Belçika'da doğan Kosovalı Arnavut kökenleri bulunan genç isim, Avrupa'nın birçok büyük takımda forma giyme başarısı gösterdi. 10 yaşında Anderlecht ile sözleşme imzalayarak, 6 sene Belçika'da top koşturdu. 2012 sezonunda ise İngiltere'den Manchester United'a transfer olan başarılı futbolcu oynadığı futbolla birçok büyük takımı peşinden koşturuyor. Alex Ferguson tarafından yedek soyundurulan Adnan, ilk kez Wigan'a karşı Community Shield maçında forma giydi.
 
ADNAN JANUZAJ PAYLAŞILAMIYOR
 
Januzaj'ı milli takımlarda oynatmak için Belçika, Arnavutluk ve İngiltere'de birbirleriyle yarışıyor. Januzaj henüz milli takım için herhangi bir tercihte bulunmadı. Hangi ülkenin takımıyla oynayacağı ise hala merak konusu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!