comScore

Manchester United Manchester United

Adnan'a Milli Takım daveti!

15 Şubat 2014, Cumartesi 14:30

Manchester United'ın genç oyuncusu Adnan Januzaj, Kosova'nın 5 Mart'ta Haiti ile yapacağı ilk uluslararası maça davet edildi.

İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giyen genç oyuncu Adnan Januzaj, Kosova'nın 5 Mart Çarşamba günü Haiti ile yapacağı ilk uluslararası maça davet edildi.

Kosova Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Eroll Salihu, İngiliz basınından Daily Star gazetesine yaptığı açıklamada, "Adnan'ın ailesiyle görüşüyoruz. Kendisini bizim için çok büyük bir önemi olan Haiti ile karşılaşacağımız ilk uluslararası maçta oynatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Henüz hangi milli takımda oynayacağına karar vermeyen Januzaj'ın bu durumuna da değinen Salihu, "Haiti ile oynanacak maçta yer alması, gelecekte de Kosova forması giymesi için bağlayıcı bir özellik taşımayacak. Bu bir hazırlık maçı ve gelecekte başka bir ülke için oynamasını engellemeyecektir" şeklinde konuştu.

Belçika doğumlu 19 yaşındaki Adnan Januzaj'ın, aile kökenleri nedeniyle Türkiye, İngiltere, Kosova, Belçika, Arnavutluk, Sırbistan ve Hırvatistan milli takımları arasında bir tercih yapma şansı bulunuyor.

FIFA'nın arabuluculuğunda, Sırbistan ve Kosova Futbol Federasyonları'nın vardığı anlaşma doğrultusunda uluslararası alanda hazırlık maçları oynama hakkı kazanan Kosova Milli Takımı, ilk karşılaşmasını 5 Mart Çarşamba günü ülkenin kuzeyinde bulunan Mitrovica şehrinde Haiti ile oynayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!