comScore

Manchester United Manchester United

Baines bir daha Everton forması giyemeyebilir!

29 Kasım 2013, Cuma 14:38

Everton'ın yıldız sol beki Leighton Baines geçirdiği sakatlıktan dolayı yeni yıla kadar forma giyemeyecek. Baines'in sahalara döneceği tarihle transfer sezonunun açılacağı gün aynı. Milli sol bek bir daha Everton forması giyemeyebilir!

Futbolarena Özel - Yaşadığı sakatlıktan dolayı yeni yıla kadar sahalardan uzak kalacağı açıklanan Everton'ın yıldız sol beki Leighton Baines, aynı tarihte ara transfer dönemi açılacağından dolayı bir daha Everton forması giyemeyebilir! Geçtiğimiz yaz Manchester United'ın ısrarla istediği fakat transfer edemediği yıldız sol bek, Ocak ayında Kırmızı Şeytanlar'ın yolunu tutabilir.

Yazın gelen tüm teklifleri aynı kararlılıkla reddeden Everton'ın yeni teknik patronu Roberto Martinez, geçen yaz sattığı oyunculardan dolayı kulübün şu an ekonomik olarak oldukça güçlü bir pozisyonda olduğunu ileri sürse de yaptığı açıklamalarla Baines'ı artık takımda tutmanın zor olduğunun ipuçlarını verdi.
Her ne kadar Everton şu ana kadar ligde iyi bir performans gösterse de ve Martinez hedeflerinin sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılım pozisyonu elde etmek olduğunu söylese de Manchester gibi bir takımın teklifleri karşısında da bir zamandan sonra durmanın zor olduğunu da dile getirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!