comScore

Manchester United Manchester United

Man Utd'ın yeni sol bek adayı

28 Kasım 2013, Perşembe 15:42

Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Patrice Evra'nın yerine sol bek arayışlarına devam eden Manchester United, listesine Porto'nun yıldızı Alex Sandro'yu aldı. 

Futbolarena - Bu sezon sonunda Manchester United ile olan kontratı sona erecek olan ve yeni bir sözleşme imzalamaya sıcak bakmayan Fransız sol bek Patrice Evra'nın alternatif arayışlarına şimdiden başlayan Kırmızı Şeytanlar, gündemine Porto'nun başarılı oyuncusu Alex Sandro'yu aldı. 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun peşinde İnter de var.

Yazın takımdan ayrılıp Monaco'ya transfer olması beklenen Evra'nın alternatifini bulma konusunda yapılan çalışmalar tam gaz devam ediyor. Manchester United, bu pozisyon için Baines, Ghoulam, Coentrao ve Moreno'dan sonra Porto'nun yıldız oyuncusu Alex Sandro'yu da aldı. 2011 yılında 8 milyon Paund karşılığında Santos'dan Porto'nun yolunu tutan genç oyuncu Portekiz Ligi'nde 41 kez forma giyip 2 gol atma başarısı gösterdi.
Manchester United dışında İnter'in de sıkı takibinde bulunan Sandro için daha önce İtalyan ekibinin yapmış olduğu 13 milyon Paundluk teklif Porto tarafından reddedilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!