comScore

Manchester United Manchester United

ManU'dan 5 gollü galibiyet!

27 Kasım 2013, Çarşamba 23:51

Şampiyonlar Ligi'nin 5. hafta mücadelesinde Manchester United, Bayer Leverkusen deplasmanından 5-0'lık galibiyetle ayrıldı.

 Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde İngiliz devi Manchester United ile Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi.

Bay Arena'da oynanan mücadeleyi Manchester United 5-0 kazanarak gecenin en farklı skorunu almayı başararak ikinci tura yükselmeyi garantiledi.

Mücadelede Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Valencia, 30. dakikada Spahic kendi kalesine, 65. dakikada Evans, 77. dakikada Smalling ve 88. dakikada Nani kaydetti. Mücadele boyunca Leverkusen'in etkisiz futbolu dikkat çekerken Milli futbolcumuz Ömer Toprak, 90 dakika sahada kalmasına rağmen takımının yenilgisine engel olamadı.
 
Öte yandan maça ilk 11'de çıkan giyen bir başka isim olan Almanya doğumlu Türk oyuncu Emre Can 90 dakika görev yaptı.
 
Bu sonucun ardından Manchester United 11 puana yükseldi ve ikinci tura çıkmayı matematiksel olarak garantiledi. Leverkusen ise 7 puanda kaldı ve ikinci tura çıkma şansını son maça taşıdı.
 
Şampiyonlar Ligi'nin 6. ve son haftasında ise Manchester United, Shakhtar Donetsk'i konuk ederken Leverkusen ise Real Sociedad deplasmanında üç puan arayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!