comScore

Manchester City Manchester City

Man City bombayı patlatmaya hazırlanıyor

17 Şubat 2014, Pazartesi 13:40

Uzun süre peşinden koştuğu yıldız oyuncu Isco'nun son anda Real Madrid'e transferine engel olamayan Manchester City, gündemine yeniden 21 yaşındaki oyuncuyu aldı. Bu sefer transfer için kararlılar!

FutbolArena - Manchester City'de gündem yine İspanyol futbolunun yeni yetiştirdiği yıldızlardan olan Isco. Özellikle geçtiğimiz sezon Malaga'da sergilediği performansla dev kulüplerin ilgisini çeken 21 yaşındaki oyuncu ile Manchester City sezon başında söz kesmişti. Fakat transfere son anda dahil olan Real Madrid, İngiliz ekibinin teklif ettiğinden daha yüksek bir ücretle Isco'nun aklını çelmiş ve imzayı attırmıştı.

21 yaşındaki hücum oyuncu Real Madrid'de istediği kadar forma şansı bulamadığından dolayı henüz kulüpte 1 yılını bile doldurmuş olmamasına rağmen geleceğini şimdiden düşünmeye başladı. Bu konu hakkında teknik direktör Carlo Ancelotti ile görüşmeler yapan ancak İtalyan çalıştırıcıdan istediği yanıtı alamayan Isco için Manchester City yeniden devreye girmeye hazırlanıyor.
Önümüzdeki yazın Real Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanan Manchester City, yıldız oyuncu için 30 milyon Paundu gözden çıkardı. Şu anda İngiliz ekibinin başında bulunan Manuel Pellegrini'nin Malaga'dan öğrencisi olan Isco'nun yeniden Şilili hocayla çalışmak istediği ve bu yüzden transfere sıcak baktığı öğrenildi.

İspanya La Liga'da 18; Şampiyonlar Ligi'nde de 5 kez forma şansı bulan Isco, 8 gol atıp 6 da asist yapmayı başardı.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!