comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool Serdar Kurtuluş'tan çekiniyor!

17 Şubat 2015, Salı 15:43
Liverpool Serdar Kurtuluş'tan çekiniyor!

Demba Ba ve Sosa ile birlikte Liverpool'un en çok çekindiği üçüncü ismin Serdar Kurtuluş olması kafa karıştırdı.
 

Liverpool'un en çok çekindiği üç Beşiktaşlı açıklandı. İlk iki isim olağan karşılansa da üçüncüsü oldukça ilgi çekti. Liverpool Echo gazetesi, 'Liverpool'u zorlayabilecek üç Beşiktaşlı' başlığıyla verdiği haberinde golcü olarak Demba Ba'yı, yaratıcı oyuncu olarak Jose Sosa'yı, durdurucu olaraksa Serdar Kurtuluş'u gösterdi.
 
Demba Ba'nın form durumu ve attığı gollere dikkat çekilirken, 'Açık bir tehdit' olarak nitelendirilen Sosa'nın ise orta sahada basmadık yer bırakmadığı, gol ve asistlerle takıma hayat verdiğine dikkat çekildi. Üçüncü tehlikeli isim olarak ise Serdar Kurtuluş işaret edildi.
 
Serdar'ın sağ bekte savunma yönünün öne çıktığı, yaptığı müdahalelerle rakiplere geçit vermediği belirtildi. 20 maçta 19 gol yiyen iyi savumacı siyah-beyazlıların savunmasındaki önemli isimlerden biri olarak gösterildi. Ancak Beşiktaş'ın transferdeki ilk hedefinin Serdar'ın yerine oynayacak bir sağ bek olduğu, bu yüzden Opare'nin alındığı hatırlanınca, İngilizler'in korkusunun nedeni tam olarak anlaşılamadı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!