comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool'dan 2 bomba birden!

22 Temmuz 2014, Salı 21:05

Golcüsü Luis Suarez'i, 75 milyon sterlin karşılığında Barcelona'ya gönderen Liverpool, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Premier Lig'de şampiyonluğun kıyısından dönen Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek olmasından dolayı, kadrosunu hızla takviye ediyor. Kırmızıların bu yolda en büyük yardımcısı, Luis Suarez'in Barcelona'ya satışından gelen 75 milyon sterlinlik kaynak...
 
Daha önce Southampton'dan Adam Lallana ve Ricky Lambert'i kadrosuna katan Liverpool, Fransız forvet Loic Remy ve kulübü Queens Park Rangers ile de her konuda anlaştı.
 
Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'nın da kadrosunda bulunan Remy, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Newcastle United'da, 26 maçta 14 gol atmıştı.
 
Liverpool'un transferleri bununla da sınırlı kalmadı. İngiliz ekibi, Dünya Kupası'nda adından söz ettiren genç Belçikalı forvet Divock Origi için de, kulübü Lille ile her konuda anlaştı.
 
Liverpool yönetimi, Southampton'ın Hırvat savunma oyuncusu Dejan Lovren için de 25 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. Ancak Southampton, alternatifini bulmadan, Lovren'i elden çıkarmaya yanaşmıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!