comScore

Juventus Juventus

Juventus - Napoli maçı özeti ve golleri

14 Şubat 2016, Pazar 00:01
Juventus - Napoli maçı özeti ve golleri

Serie A'nın 25. hafta maçında ligin zirvesindeki iki ekip Juventus ve Napoli karşı karşıya geldi. Juventus rakibini son dakikalarda attığı golle 1-0 devirdi. 

FutbolArena - Serie A'nın 25. hafta maçı, sezonun en önemli mücadelesi olarak gösteriliyordu. 56 puanlı lider Napoli, 54 puanlı Juventus ile Juventus Arena'da karşı karşıya geldi! Uzun süre 0-0 süren maçta 88 dakikada Simone Zaza attığı golle ev sahibini sevince boğdu. 


Juventus - Napoli maçı özeti ve golü: (Juventus - Napoli kaç kaç?)


Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Napoli rakibine oranla %55 topa daha çok hakim olan takım görünümündeydi ancak Juventus ise buna karşın daha etkili olan taraftı. Maç boyu 13 şut çeken Juventus, kalesinde ise 7 şut gördü. 

Massimiliano Allegri bu maçta ortasahalaşan kanat oyuncularıyla 4-4-2 sistemini uyguladı. Sağda Cuadrado, solda ise Pogba görev yaptı. Napoli ise 4-3-3 sistemiyle sahada yer aldı. 58. dakikada Alvaro Morata yerine oyuna giren Simone Zaza 88. dakikada ceza sahası dışından attığı güzel golle takımını Serie A'nın zirvesine taşıdı. 

Juventus'ta Zaza'nın Napoli'ye attığı golü İZLE 


Serie A'da 25. haftada oynanan maçta Juventus, Zaza'nın 88. dakikada attığı golle Napoli'yi 1-0 devirdi. 

İŞTE JUVENTUSLU ZAZA'NIN ŞIK GOLÜNÜ İZLE


Juventus mu? Napoli mi?


54 puanlı Juventus bu galibiyetle puanını 57'e çıkardı ve ligin yeni lideri oldu. Bu galibiyetle ligde tam 15 maçtır kazanarak mükemmel bir seri yakaladılar. 10. hafta sonunda 12 puanla 12. sırada olan, lige çok kötü başlayan Torino ekibi sonraki haftalarda inanılmaz bir form grafiği yakaladı ve 12. sıradan 1. sıraya kadar yükselmeyi başardılar! 

Napoli ise form grafiği olarak Juventus'tan çok farklı değildi son 19 lig maçında sadece 2 beraberlik bir de mağlubiyet almış olan Napoli 16 maçı kazanmıştı. Napoli 20. maçında 2. mağlubiyetiyle tanıştı. 

Gonzalo Higuain mi, Paulo Dybala mı?


İki takımın iki Arjantinli golcüsü çok formdaydı. Higuain Napoli için Maradona'dan sonraki en büyük efsane olma yolunda ilerliyor. Arjantinli golcü bu sezon tüm kupalarda oynadığı 31 maçta tam 26 gol attı ve 2 de asist yaptı. Dybala ise 34 maçta 15 gol 8 asistle oynuyor ve genç forvet de Juventus'un en golcü ismi konumunda. 

Öte yandan ligde gol krallığında Higuain 25 maçta 24 golle zirvede! 2. sırada ise 13 golle vatandaşı Dybala var.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!