comScore

Juventus Juventus

Sampdoria 1-2 Juventus

10 Ocak 2016, Pazar 23:55
Sampdoria 1-2 Juventus

İtalya'nın en başarılı kulübü Juventus, Sampdoria deplasmanında 1-2 galip geldi ve zirveye daha da yaklaştı. 

FutbolArena - İtalya Serie A'ya kötü bir başlangıç yapan ve Tevez, Vidal, Llorente gibi yıldızlarını kaybettikten sonra küçük çaplı bir düşüş yaşayan Juventus, art arda galibiyetlerle zirveye tırmanmaya devam ediyor. 


Juventus'un durdurulamaz yükselişi!


Serie A'da ilk 6 haftada sadece bir galibiyet alabilen, 10. haftada yaşadığı Sassuolo mağlubiyeti sonrası 12. sırada bulunan Juventus o maçtan sonra oynadığı 9 lig maçını da kazanarak 2. sıraya kadar yükseldi! 

Son olarak deplasmanda Sampdoria ile karşılaşan ve maçtan 1-2 galibiyetle ayrılan Juventus 19. hafta sonunda puanını 39'a çıkardı ve 41 puanlı Napoli'nin ardından 2. sıraya yerleşti. Sampdoria ise 23 puanla 13. sırada kaldı. 


Sampdoria - Juventus maçı özeti ve golleri


Maçın 17. dakikasında Fransız yıldız Paul Pogba Juventus'u 0-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Dybala'nın asistinde Sami Khedira Juventus'un 2. golünü kaydetti. 64. dakikada ise bu kez bir başka yıldız Antonio Cassano ev sahibini ümitlendirdi ve maç 1-2'ye geldi. Kalan dakikalarda Sampdoria bastırsa da Juventus direndi ve skoru korumayı bildi. Uzatma dakikalarında Sampdoria'lı Niklas Moisander, Zaza'ya yaptığı sert hareket sonucu direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve maç 1-2'lik skorla son buldu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!