comScore

Juventus Juventus

Juve basın toplantısında Buffon'dan Onur'a övgü...

26 Şubat 2014, Çarşamba 21:28

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Trabzonspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Juventus'un Teknik Direktörü Antonio Conte, ilk maçtaki 2-0'lık sonucun kendileri için avantaj olduğunu, avantajlarını değerlendirmeye çalışacaklarını belirtti.
 
Conte, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, ilk maçtan 2-0'lık bir sonuçla ayrıldıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:
"Yarın akşam 25 bin kişilik sıcak bir taraftar topluluğu tarafından karşılanacağımızı biliyoruz. İlk maçtaki 2-0'lık avantajımızı değerlendirmeye çalışacağız. Kuvvetli bir takım ve seyirciye karşı oynayacağız. 2–0'ı korumaya, bnunla kalmayıp gol atmaya da çalışacağız tabii ki. Trabzon'a büyük saygımız var ama maçı kazanıp turu geçmeye çalışacağız."
 
UEFA'da da aynı Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi büyük bir istekle oynayacaklarını belirten Conte, "Geniş bir kadromuz var ve bütün oyuncularımız da maça hazırlar. Oyuncularımdan ilk maçta oynadıkları gibi oyun bekliyorum. Oyuncularım da bu maça iyi hazırlandılar ve ellerinden gelen her şeyi vereceklerdir" dedi.

-Buffon'dan Onur'a övgü

Juventusun kalecisi Buffon ise yaptığı konuşmada, yarınki maçta ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını belirtti.
 
Buffon, Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak ile ilgili soruyu ise "Onur'un maçlarını seyrettik. Çok güzel maçlar çıkarıyor. Çıkışları çok iyi. İlk maçta çok iyi 2–3 kurtarış gerçekleştirdi. Topu oyuna elle ve degajla çok iyi sokuyor. Çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!