comScore

Juventus Juventus

Mandıralı: 'Savaşarak kaybedelim'

26 Şubat 2014, Çarşamba 14:31

UEFA'da Juventus maçı öncesi açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı önemli açıklamalarda bulundu.

Juventus'la yarın akşam sahasında "tamam veya devam" maçına çıkacak olan Trabzonspor'un teknik sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularına, "Kaybedeceksek de savaşarak kaybedelim" dedi.

9 GALİBİYET 3 BERABERLİK ALDI

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinin en başarılı dönemini yaşayan Trabzonspor, 18 Temmuz'da başladığı macerasında bugüne kadar Derry City, Dinamo Minsk, FK Kukesi, Apollon Limassol, Lazio ve Legia Varşova gibi takımlar karşısında oynadığı 12 maçta, 9 galibiyet ve 3 beraberlik aldıktan sonra Avrupa Ligi 2'nci tur ilk maçında Juvestus'la eşleşti.

İLK YENİLGİSİNİ JUVESTUS KARŞISINDA ALDI

Juventus'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak bu sezon Avrupa kupalarındaki ilk yenilgisini alan Trabzonspor, rövanş müsabakasına olukça yüksek bir moralle hazırlandı. Bordo mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Bamba dışında sakat veya cezalı oyuncunun olmaması da yüzleri güldürdü.

MANDIRALI: "SAVAŞARAK KAYBEDELİM"

Hami Mandıralı ise zorlu karşılaşma öncesi oyuncularına, "Kaybedeceksek de savaşarak kaybedelim" uyarısında bulundu. Rakibin etkili silahlarına karşı özel önlemler alacak olan Hami Mandıralı'nın özellikle orta sahada prese dayalı ofansif bir oyun anlayışını sahaya yansıtacağı belirtildi. Orta saha oyuncularından çok koşmalarını isteyen Mandıralı'nın Bourceanu, Colman ve Özer ile Malouda arasında ise kimi oynatacağı konusunda kararsız kaldığı öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!