comScore

Juventus Juventus

Olcan Adın'dan Juventus'a gözdağı!

20 Şubat 2014, Perşembe 22:33

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur mücadelesinde Juventus'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Olcan Adın, rövanş mücadelesini Juventus'un beklediğinden daha zor olacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur mücadelesinde Juventus'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Olcan Adın karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk olarak 71. dakikada bordo-mavili ekibin verilmeyen golü hakkında konuşan Olcan, "Buradan bakınca tamamen çıkmamış gibi görünüyor. Tabii ki takdir hakları hakemin, kararı onlar veriyor. Bizim için talihsiz bir an diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Olcan Adın'ın açıklamaları şuşekilde;

"Ben bugün takım arkadaşlarımı teker teker kutluyorum. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca onların sesini duyduk. Yediğimiz ikinci gol umudumuzu kırdı. Başa baş bir mücadele oldu ancak biz daha sonra açıldık. Rakibimiz kadar mücadele ettik ve onlarkadar kaliteli olduğumuzu anladık. Elimizden geleni Avki Aker'de göstereceğimize inanıyorum. Skor 2-0 olunca ister istemez umudunuz kırılıyor. Biz UEFA'da daha farklı oynuyoruz. Oradaki maç bekledikleri kadar kolay olmayacak"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!