comScore

Juventus Juventus

İtalya'da Galatasaray'ı üzen sonuç

27 Kasım 2013, Çarşamba 23:54

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın ikincilik için mücadele ettiği rakibi Juventus, Kopenhag'ı 3-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın yer aldığı B Grubu'nda Juventus ile Kopenhag karşı karşıya geldi. Maçta gülen taraf 3-1'lik skorla ev sahibi Juventus oldu.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Juventus, Arturo Vidal'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. İLk yarıyı 1-0 önde kapatan Juventus'a 56. dakikada bir dönem formasını giyen Olof Mellberg cevap verdi ve skor 1-1 oldu.

Maçta durum 1-1 devam ederken, Olof Mellberg'un Fernandlo Llorente'ye müdahalesi ile penaltı düdüğü bir kez daha çaldı. Maçın 61. dakikasında Arturo Vidal beyaz noktanın başından topu bir kez daha ağlara gönderdi ve Juventus'u 2-1 öne geçirdi.

Attığı gollerle Juventus'a sevindiren 64. dakikada ise skoru 3-1'e getirdi. Bu golle Şilili futbolcu hat-trick yapmış oldu.

Juventus taraftarının önünde aldığı galibiyetin ardından puanını 6 yaptı ve Galatasaray'ı geçerek ikinclik koltuğuna oturdu. Kopenhag ise 4 puanda kaldı ve son sıraya geriledi.

Şampiyonlar Ligi'nde son hafta Juventus, Galatasaray ile İstanbul'da karşılaşacak. Kopenhag ise Real Madrid'i ağırlayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!