comScore

Inter Inter

İnter 1 - 2 Lazio

21 Aralık 2015, Pazartesi 00:14
İnter 1 - 2 Lazio

Lider İnter sahasında ağırladığı Lazio'ya 1-2 mağlup oldu. Melo yaptığı penaltı ve gördüğü kırmızı kartla gündeme oturdu! 

FutbolArena - İtalya Serie A'nın 17. haftasında lider İnter, sahasında Lazio'ya 1-2 yenildi. Felipe Melo yaptığı penaltı ve gördüğü kırmızı kartla maçın önüne geçen isim oldu.

İnter bu sonucun ardından 36 puanla liderliğini sürdürürken, Lazio 23 puanla 10. sıraya yükseldi. İtalya'da son dört sezonun şampiyonu Juventus ise yükselişini sürdürüyor ve İnter'le arasındaki puan farkını 1'e indirdi! 

Felipe Melo'dan bir penaltı, bir de kırmızı kart!


İnter - Lazio maçına damga vuran ise tanıdık bir isim Felipe Melo'ydu. Melo, 86. dakikada kontrolsüz bir hareketle penaltı yaptı ve Lazio'nun galibiyet golüne sebebiyet verdi. 90. dakikada ise daha da kontrolsüz bir hareketle rakibine tekme attı ve direkt kırmızı kart gördü. Maçta Felipe Melo ile birlikte Alex Telles de 88 dakika forma giydi...

Alex Telles İnter'de nasıl oynuyor?


Galatasaray'dan İnter'e giden bir diğer oyuncu da Alex Telles. Genç futbolcu sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Hergeçen gün performansını yükselten Telles, takımın değişmez isimlerinden biri olmayı başarırken, gelişimini de sürdürüyor. Lazio maçında özellikle ilk yarıda çok etkili görünen Telles maçın son diliminde yorgunluk belirtileri gösterdi ve maçın 88. dakikasında yerini Arjantinli golcü Rodrigo Palacio'ya bıraktı. Alex Telles bu performansını sürdürürse, İnter'in satın alma opsiyonunu kullanacağı düşünülüyor.

İnter - Lazio maçı özeti ve golleri


Lazio maça erken bir golle başladı. 5. dakikada Biglia kullandığı korneri ceza sahası dışına pas olarak aktardı ve Antonio Candreva gelişine yerden sert bir şutla topu ağlara gönderdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 2. yarıda 61. dakikada Mauro Icardi savunma arkasına sarktı ve genç golcü usta işi bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 87. dakikada ise Melo kontrolsüz bir hareketle kafa topuna çıkıp rakibini yere indirdi ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Antonio Candreva'nın kullandığı penaltıyı kaleci Samir Handanovic kurtarsa da dönen topu yine Candreva tamamladı ve skor 1-2'ye geldi. Bu dakikada sonra Melo rakibine tekmesi dolayısıyla kırmızı kart görürken, Lazio'da da 2. sarı kartı gören Sergej Milinkovic oyun dışında kaldı. 

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!