comScore

Inter Inter

Inter tepe takla!

01 Şubat 2015, Pazar 15:55
Inter tepe takla!

İtalya Ligi'nde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Inter, Sasuolo deplasmanından 3-1 yenilgiyle ayrıldı.

Ligin ilk yarısında rakibini 7-0'la hezimete uğratan Roberto Mancini'li Inter, bu kez Sassuolo karşısında tutunamadı. Ev sahibi ekip hızlı başladığı maçta aradığı gole 17'inci dakikada ulaştı. Zaza, cezasahası ön çizgisinin yakınında müthiş bir golle takımını 1-0 öne geçirdi.
 
29'da Sassuolo'nun sol açık oyuncusu Nicola Sansone, Zaza'ya nazire yaparcasına cezasahası yan çizgisi üzerinden müthiş vurdu, top 2. kez Inter ağlarıyla buluştu ve ilk yarı da 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.
 
2-0 geri düştükten sonra gol arayan ve bu çabalarını ikinci yarıda da sürdüren Inter, aradığı gole 84'te ulaştı. 65'inci dakikada Shaqiri'nin şutu direkte patlarken, bitime 6 dakika kala sahneye çıkan Mauro Icardi, yakın mesafeden kaleciyi avlayarak farkı bire indirdi. Bu golün ardından Inter, beraberlik için  bastırmasına karşın son sözü ev sahibi ekip söyledi. 19 yaşındaki Isaac Donkor'un Zaza'ya yaptığı hareketle ev sahibi ekip penaltı kazanırken, ikinci sarı kartı gören Donkor, Inter'i 10 kişi bıraktı.
 
90+3'te topun başına geçen Berardi, kaleci Handanovic'i ve topu ayrı köşelere göndererek farkı tekrar ikiye çıkardı: Sassuolo: 3 - Inter 1.
 
Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu ilan etti ve Sassuolo, karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.
 
Sassuolo bu galibiyetle puanını 28'e çıkardı ve Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Ionter ise 26 puanda kaldı ve puan tabelasındaki düşüşü devam etti. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!