comScore

Inter Inter

Lamela da mı geri dönüyor?

20 Şubat 2014, Perşembe 14:04

Tottenham'ın bu sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği fakat beklediği verimi alamadığı bir başka yıldız olan Erik Lamela sezon sonunda İtalya'ya mı dönecek? 

FutbolArena - Bu sezon başında İtalya Serie A'dan Premier Lig yolunu tutan bir başka yıldız olan Erik Lamela, bir türlü Tottenham'da istediği forma şansını bulamadığı gibi beklenen verimi de verebilmiş değil. Tıpkı Southampton'ın golcüsü Osvaldo gibi buradaki futbola ayak uyduramayan Tottenham'ın yıldızı Lamela'nın da yolu yeniden İtalya'ya düşeceğe benziyor.

Villas Boas'ın rekor bir ücretle, 30 milyon Paund, Tottenham'a transfer ettiği 21 yaşındaki başarılı oyuncu bu sezon Premier Lig'de 3'ü ilk 11 olmak üzere sadece 9 kez forma giyebildi. Her ne kadar İngiliz kulübü yıldız oyuncuyu satmaya niyetinin olmadığını daha önce açıklasa da gelebilecek makul bir teklife de hayır demeyeceği iddia edildi.
İnter'in tecrübeli teknik adamı Walter Mazzarri ile çalışmaya sıcak bakan Lamela'yı aynı zamanda Juventus da listesine almış durumda.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!