comScore

Galatasaray Galatasaray

Arda'dan G.Saray için 'yürek' vurgusu

27 Kasım 2013, Çarşamba 09:37

Atletico Madrid'in milli yıldızı Arda Turan, eski takımı Galatasaray'ı Madrid'de ziyaret etti ve sarı kırmızılılara güvendiğini açıkladı.

Atletico Madrid'in 10 numarası Arda Turan, ezeli rakipleri Real Madrid ile yetiştiği kulüp Galatasaray'ın bu akşamki randevusu öncesinde konuştu.

Atletico Madrid'in 13 yıl boyunca deviremediği Real Madrid'i önce Kral Kupası'nda ardından bu sezon ligde Santiago Bernabeu'da dize getirdiklerini hatırlatan Arda "Futbol yetenek kadar yürek işi de. Bizim takım yüreğini ortaya koyuyor. Galatasaray'da da bu yürek var. Florya'nın havasını soluyanlar iyi bilir. Galatasaray her zaman Avrupa'da farklı oynar. Yarın (bugün) da çok iyi mücadele edeceklerini biliyorum."

"ARENA'DA JUVENTUS DA ZORLANACAK"

Atletico Madrid'e transferi sonrasında Galatasaray'ın 3. kez Madrid'e geldiğini ifade eden Arda, "Madrid'deki rekabet yüzünden Galatasaray'ın maçlarını Santiago Bernabeu'da izlemiyorum ama evde ekran başında olacağım ve kalbim her zaman yuvam bildiğim Galatasaray ile olacak. Şampiyonlar Ligi'nde her deplasman zordur. Galatasaray'a deplasmana gelen takımlar da bu zorluğu her zaman çekti. Son maçta Juventus için de TT Arena'nın atmosferi en büyük engel olacak. Biz (Atletico Madrid) gruptan çıkmayı garantiledik. Burak-Selçuk'u kardeşim gibi severim. Onlarla ancak finalde karşı karşıya gelmek isterim" diye konuştu.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!