comScore

Galatasaray Galatasaray

Bu fotoğrafın intikamı çok 'acı' alındı!

15 Mart 2013, Cuma 10:34

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, gazetesindeki kaleme aldığı köşe yazısında Fatih Terim ve Ali Dürüst'ün yönetici Abdürrahim Albayrak'a müthiş bir şaka yaptığını belirtti.

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, gazetesindeki kaleme aldığı köşe yazısında Fatih Terim ve Ali Dürüst'ün yönetici Abdürrahim Albayrak'a müthiş bir şaka yaptığını belirtti. Şakanın içeriğini, Galatasaray ile Orduspor arasında oynanan ve sarı-kırmızılı takımın 4-2 kazandığı maçta Abdürrahim Albayrak ile Ali Fatih Terim arasında yaşanan olay oluşturuyor. İşte o detaylar: 

"Fatih Terim'in, "Abdurrahim Albayrak'ı İtalya'da sınırda tutuklatırız" esprisini anlamamış olabilirsiniz. Albayrak'ın maçtan sonra verdiği röportajda, "İnşallah yine hakkımızda dava açılmaz" cümlesini de çözememiş olabilirsiniz.
En iyisi ben size meseleyi anlatayım da, biraz gülün ve Galatasaray'ın giderek nasıl daha kaynaşmış, daha eğlenen bir takım haline geldiğinin sırrını çözün. İki hafta kadar önce Galatasaray'ın Florya tesislerinde Fatih Terim, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve 2 kişi daha futbol şubesiyle ilgili bir toplantı yapmaktadır.

O sırada içeriye tesis görevlilerinden biri girer ve Abdurrahim Albayrak'a sarı bir zarf uzatır. Zarf resmi bir kurumdan gelmişe benzemektedir. Albayrak zarfı açar. İçinden çıkan resmi görünüşlü kâğıdı okur. Beti benzi atar. Alnı terlemeye başlar, iki damla ter alnından aşağı doğru süzülür.

Toplantıdakiler, "Ne o, kötü bir şey mi?" diye sorarlar. Albayrak, "Yok bir şey" der ama eli titremeye başlar. Sonra toplantı odasından çıkar ve telefona sarılır. Aradığı kişi İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'dır. Abdurrahim Albayrak, heyecanla başsavcıya "Sayın başsavcım. Şimdi bir mahkeme celbi geldi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'ndan sanık olarak ifadeye çağırıyorlar" der. Başsavcı sorar: "Konu neymiş?"
Albayrak kâğıdı okur: "Türkiye'nin topluma mal olmuş, milli takım teknik direktörlüğü yapmış, yüz kez milli olmuş önemli bir ismi olan Fatih Terim'i öldürmeye tam teşebbüsten hakkımda dava açılmış."
Başsavcı sorar: "Davacı kimmiş?"
Albayrak kâğıttan okur.
"KH".
Başsavcı, "Kamu hukuku. Bir baktırıp seni arayayım" der.
Birkaç dakika sonra arar: "Yok öyle bir şey. Biri sana şaka yapmış olmalı." Abdurrahim toplantıya döner ve durumu anlatır. Masadaki herkes kahkahayı basar. Abdurrahim Albayrak o gün bugündür kendisine bu şakayı kimin yaptığını araştırıyor. Beni de arayıp sordu. Ben bilmediğimi söyledim. Bu şakayı kimin yaptığını Abdurrahim de bu yazıyla öğrenecek. Bu "süper" şakanın mimarı Fatih Terim ve ekibi. Terim, Ordu maçında yediği sert darbelerin intikamını bu şakayla aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!