comScore

Galatasaray Galatasaray

Stoper krizi Terim'i düşündürüyor!

15 Mart 2013, Cuma 10:19

Fatih Terim, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmada savunmanın ortasında ilk kez Dany-Hakan Balta ikilisini görevlendirecek.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim savunmada iki önemli isimden yararlanamayacak.

Galatasaray'ın Schalke'yi 3-2 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldiği karşılaşmada Draxler'in ayak darbesiyle sakatlanarak oyunu terk eden Semih Kaya'nın Kayserispor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Semih Kaya'nın Almanya'daki ilk kontrollerinin ardından İstanbul'da da sağlık taraması devam etti.
SEMİH SAKAT, GÖKHAN CEZALI
Sarı-kırmızılı takımın 13 Mart Çarşamba günü yaptığı antrenmana katılmayan Semih Kaya, Liv Hospital'da özel kontrolden geçti. Genç oyuncunun korkutucu bir durumunun olmamasına rağmen hafta sonu oynayamacağı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Gökhan Zan da Kayserispor karşısında görev alamayacak.

Schalke maçında başarılı bir performans sergileyen, hafif sakatlığına rağmen Kayserispor çalışmalarına takımla birlikte devam eden Dany'nin savunmadaki partneri ise Hakan Balta olacak.

Geçen sezon Galatasaray'da Fatih Terim'in vazgeçmediği isim olan Halan Balta bu sezon daha az forma şansı buldu. Ancak belli bir standardın üzerinde oynayan Hakan Balta'yı Terim ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Hakan Balta-Dany ikilisi bu sezon ilk kez beraber savunmanın göbeğinde forma giyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!