comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim İtalya yolcusu mu?

15 Mart 2013, Cuma 10:05

Corriere dello Sport yazarı Andrea De Pauli, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in İtalya Ligi takımlarından Roma ile anlaştığını iddia etti

Yılın en büyük bomba iddiası İtalya'dan geldi. Şampiyonlar Ligi'ni Radio Kiss Kiss'e değerlendiren Corriere Dello Sport yazarı Andrea De Pauli, G.Saray'ın, Schalke'yi elediği maçla ilgili yorumunu yaptıktan sonra iddiasını ortaya koydu. De Pauli'ye göre, Roma, Zeman'ı kovduktan sonra Fatih Terim'e gitti. Terim'in cevabı ise "Şu an olmaz, sezon sonu konuşalım" oldu. Bu cevap üzerine Roma yönetimi, "Eğer olumlu bir düşünce içindeyseniz bu sezonu kayıp kabul edip, takımı yardımcı hocaya teslim edeceğiz" dedi. Terim'den olumlu yanıt alınınca Roma Kulübü sezon sonuna kadar takımı yardımcı hoca Andreazzoli'ye teslim etti. Terim, La Repubblica Gazetesi'ne verdiği röportajda İtalya'ya dönmek istediğinin altını çizmişti.

FATİH TERİM'DEN BÜYÜK JEST

Fatih Terim, Başkan Ünal Aysal'dan gelecek olan primi tüm çalışanlara da dağıtacak. Tecrübeli teknik adam Schalke maçı sonrası Aysal'ın söz verdiği yaklaşık 1.5 milyon dolarlık primi sadece futbolculara değil tüm Florya çalışanlarına da pay edecek. Terim, 2. başkan Ali Dürüst ile bu konuyu paylaşırken Dürüst'e "Biz bir takımız, malzemecisinden, futbolcusuna kadar, bu takımda herkesin emeği var. Mademki başkanımız böyle bir jest yaptı, ben de bu primi sadece futbolculara değil, herkese dağıtmak istiyorum. Ailede üzülen olsun istemiyorum, bu yüzden tüm bizle birlikte emek veren insanları düşünmek zorundayım" dediği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!