comScore

Galatasaray Galatasaray

Cantona hayran kaldı!

15 Mart 2013, Cuma 10:00

G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı göklere çıkaran M.United'ın unutulmaz efsanesi, milli yıldız için “Onda adeta kendimi görüyorum” dedi.

SCHALKE'yi eleyerek Galatasaray'ın Almanya'daki zaferi büyük yankı uyandırırken, zorlu karşılaşmanın özet görüntülerini Fransız Canal + için yorumlayan Manchester United'ın unutulmaz yıldızı Eric Cantona, Burak Yılmaz'ı yere göğe sığdıramadı.

Hürriyet'in haberine göre; Cantona spikerin, kendisi gibi formasının yakalarını kaldırarak ayrı bir tarz yaratan Burak için, ”Senin gibi sürekli yakaları kalkık. Onun da adı Manchester United ile geçiyor. Ne dersin. Ada'ya transeri gerçekleşirse başarılı olur mu?” şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi...
MANU'DA DA GOLLERİNİ ATAR
BURAK Yılmaz, gerçekten de birinci sınıf bir futbolcu. Manchester United'da başarılı olur mu? Galatasaray forması altında şampiyonlar ligi'nde bu kadar çok gol atabiliyorsa, Manchester United'da daha da fazlasını atabilir diye düşünüyorum. Kaldi ki M.United'ın da, Cristiano Ronaldo'dan sonra bu tarz bir futbolcusu hiç olmadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!