comScore

Galatasaray Galatasaray

Bu da Albayrak'ın istediği rakip!

15 Mart 2013, Cuma 09:33

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeki rakibinin belli olmasından önce Abdurrahim Albayrak gönlünden geçen rakibi açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden G.Saray'ın çeyrek finaldeki rakibinin belli olmasından önce sarı-kırmızılı takımın renkli yöneticisi Abdürrahim Albayrak'a Hürriyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Albayrak, Almanya'da yaşananları, takımın bundan sonraki hedeflerini, futbolcularla diyaloglarını ve Devler Ligi'nde eşleşmek istediği takımı açıkladı.

FATİH HOCA'NIN KONUŞMASI ATEŞLEDİ
Almanya'daki maç öncesi Fatih Hoca "Yenilebilirsiniz de, hiç merak etmeyin biz buradayız. Ama siz bunları yenersiniz. G.Saray UEFA Kupası'nı getirdi, bu kupayı da getirir. Buradan çıkar" dedi. İşte liderlik bu. Devre arasında da Fatih hoca hakikaten her zaman yaptığı sağlam konuşmalardan birini yaptığı zaman böyle bir hocamız olduğu için gururlandım. Maç sabahı da Başkan Ünal Aysal'ın gelip otelde hocamızı ve futbolculara moral vermesi bizim için doping oldu. Başkanımız da her şartta bize destek vermeyi hep sürdürdü.

AMRABAT NAMAZ KILDI, DUYGULANDIM


Hamit'in maçtan önce hocaya "Hocam, kendimi çok iyi hissediyorum" dedi. İlk kez Hamit'ten böyle bir konuşma duydum. Hoca da şanssızlığı kıracağına inanıyordu. Bir taraftan da maça çıkmadan önce Amrabat soyunma odasında namaz kılıyordu. Hakikaten çok etkilendim ve duygulandım. Bu durum tartışmasız çok hoşuma gitti. Maçtan sonra soyunma odasında Kadıköy'deki şampiyonluk kutlaması gibi coşkulu bir tablo vardı. Allah herkese o mutlu anı yaşatsın.

ÖDÜL OLARAK TERİM'İN CEZASI KALDIRILMALI


Schalke maçı sonrası ödül olarak Fatih Terim'in aldığı haksız cezayı ben olsam kaldırırım. Başarılı insanlar ödüllendirilmeli. Hoca hakemler konusundaki tepkisinde haklı. Ordu maçı sonu 4. hakeme " Niye atıldı hoca? Küfür var mı" dedim. "Hayır kesinlik yok" dedi. "Niye attınız Fatih hocayı kamera şakası mı yapıyorsunuz" dedim. Terim'in 3 maç ceza almasından sonra Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke maçını izlerken hiç mi insanların vicdanı sızlamadı. Avrupa'nın son 8 takımından biri olan G.Saray'ın Türk hocasına yapılanlara bakın. Gökhan kırmızı kart gördü, dikkatle pozisyonu izleyin. Rakibi bile "Bir şey yapmadı" dedi. Melo, tükürmüyor 4 maç ceza alıyor. Hakemleri seviyoruz ama dikkatli olsunlar.

TERİM KONUSUNDA ÇOK ÜZGÜNÜM


Hocamızın böyle bir cezayı hak ettiğini düşünmüyorum. Keşke olmasaydı. Çok üzüldüm. Zor bir şey, Hem takımınızın başına çıkamıyor, hem de uluslar arası arenada mücadele ediyorsun. Sistemin işleyişini bilmiyorum ama Schalke maçından sonra ödül olarak Fatih Terim'in aldığı bu haksız cezayı kaldırırdım. Başarılı insanları ödüllendirilmeli.

JUVENTUS'U İSTİYORUM


İtalyanların Fatih Hoca'ya duyduğu saygı beni çok etkiledi. Bunu yaşamak için umarım Juventus gelir. Kura çekimini Florya'da hocamın odasında izleyeceğiz. Mübarek bir günde, gönlümüzden İtalyan takımı Juventus, Malaga ve Paris Saint Germain geçiyor. Hayırlısı neyse o olsun. Ben de Juventus'un çıkmasını istiyorum. Çünkü İtalya'da yapmış olduğumuz Genoa maçında İtalyanların, Fatih Terim'e duyduğu saygı ve sevgi beni çok etkiledi. Terim'e tribünlerden "Mister Terim" diye bağırdıklarında tüylerim diken diken olmuştu. Gurur duydum. O yüzden Juventus'u istiyorum. Malaga ve PSG'de olabilir. Takım bir ekip üzerine yoğunlaşmış değil. Galatasaraylı futbolcuların tek bir isteği ve hedefi var. O da takım olarak finale yükselmek. Wembley'deki maçta sahaya ayak basmak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!