comScore

Galatasaray Galatasaray

UEFA'nın en iyi 11'inde 3 G.Saraylı!

14 Mart 2013, Perşembe 20:36

UEFA'nın resmi sitesinde, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş müsabakaları arasında yaptığı değerlendirme sonucunda belirlenen 11'de Galatasaray'dan 3 isim yer aldı.

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Schalke 04'ü saf dışı bırakarak çeyrek finale yükselme başarısı gösteren G.Saray'ın oyuncularının performansı UEFA resmi sitesi tarafından da ödüllendirildi. UEFA, Devler Ligi'nde 2. tur rövanşlarında oynanan karşılaşmalar sonucunda belirlenen ilk 11'de sarı-kırmızılılardan 3 oyuncuya yer verdi.

Alman ekibi karşısında kalesinde devleşen Fernando Muslera haftanın kalecisi seçilirken, mücadelede ağları sarsma başarısı gösteren Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz da kadroda yer buldu. Sarı-kırmızı ekip 3 isim ile kadroya en çok oyuncusu giren takım olurken; Barcelona'dan 2, Juventus, Dortmund, Arsenal, Real Madrid, Malaga ve Paris Saint Germain'den de 1 isim 11'de yer aldı.
İşte UEFA'nın belirlediği en iyi 11: Fernando Muslera (Galatasaray), Andrea Barzagli (Juventus), Laurent Koscielny (Arsenal), Jordi Alba (Barcelona), Hamit Altıntop (Galatasaray), Xabi Alonso (Real Madrid), Isco (Malaga), Lionel Messi (Barcelona), Burak Yılmaz (Galatasaray), Ezequiel Lavezzi (PSG)
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!