comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba, Mourinho ile görüşmedim dememiş

11 Şubat 2013, Pazartesi 11:48

GÖRÜNTÜLÜ - Didier Drogba'nın Jose Mourinho ile görüşmediğini dile getirdiği iddia edilmiş ve gazete manşetlerinin büyük bir bölümü de bu sözler üzerinden manşetlerini oluşturmuştu.

Galatasaray'da Didier Drogba transferinin perde arkasında yatan ismin Jose Mourinho olup olmadığı konusu merak edilmeye başlandı.

Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası'ndan elenmesinin ardından bir Türk gazeteciye röportaj veren Didier Drogba'nın Jose Mourinho ile görüşmediğini dile getirdiği iddia edilmiş ve gazete manşetlerinin büyük bir bölümü de bu sözler üzerinden manşetlerini oluşturmuştu. Gazetede yer alan röportajda Drogba'nın, "Mourinho çok büyük coach. Ona saygı duyuyorum. Her zaman görüşüyorum da. Ama Galatasaray'ın teklifini değerlendirirken konuşmamız olmadı. Zaten böyle bir kulüp için Mourinho'nun "Git" demesine gerek yok. Nasıl bir seçim yaptığımın farkındayım." sözlerine yer verilmişti. Röportajın üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından Drogba, GSTV'de yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı takıma transfer olmadan önce Jose Mourinho ile bir görüşme yaptığını ve onun tavsiyesinin transferde etkili olduğunu söyledi. Fildişili oyuncu yaptığı açıklamada, "Tabii ki Galatasaray'a imza atmadan önce Jose Mourinho ile görüştüm" dedi. Antalyaspor maçının ardından Drogba'nın transferi hakkında konuşan Terim de Fildişili oyuncunun transferinde Mourinho'nun etkili olduğunu ve kendisine bu konuda özel bir teşekkür edeceğini dile getirdi. Didier Drogba ve Fatih Terim'in yaptığı açıklamaların ardından Fildişi oyuncunun kendi ağzından yaptığı iddia edilen "Mourinho ile konuşmadım" açıklaması da tarih oldu.
İŞTE DROGBA'NIN 'SESİNDEN' MOURINHO AÇIKLAMASI! 





ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!