comScore

Galatasaray Galatasaray

Ali Dürüst: "En iyi oyunumuzu oynadık"

11 Şubat 2013, Pazartesi 00:34

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, sezon başından beri en iyi oyunlarını oynadıklarını belirtti.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, 2-0 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçında sezon başından beri en iyi oyunlarından birini sergilediklerini söyledi.
Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Ali Dürüst, kendi sahalarında güçlü bir takımla oynadıklarını belirterek, ''Karşılaşmanın geneline baktığımız zaman, maçın hakimi bizdik. Sezon başından beri oynadığımız en iyi oyunlardan biriydi. Topla oynama yüzdesi ve pozisyon anlamında üstündük. Daha fazla gol atabilirdik, ama olmadı'' diye konuştu.
Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Didier Drogba'nın mücadeleyi tribünden takip ettiğini hatırlatan Dürüst, ''Drogba, buradaki havayı teneffüs etti. Dolayısıyla gelmiş olduğu takımın, seyircinin ne kadar önemli ve özel olduğunu gördü. Bir de galip geldiğimiz için mutlu oldu'' ifadelerini kullandı.
Türk Telekom Arena'nın protokol sorumluları ile Medical Park Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri arasında tribünde gerginlik yaşandığı şeklinde iddiaların olduğunun sorulması üzerine Ali Dürüst, ''Herhalde Şeref Tribünü'nde olan bir olaydı. Biz görmedik'' şeklinde konuştu.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!