comScore

Galatasaray Galatasaray

Rafa Benitez, Galatasaray'a mı gelecek? - Süper Lig Haberleri

05 Mart 2016, Cumartesi 13:20
Rafa Benitez, Galatasaray'a mı gelecek? - Süper Lig Haberleri

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Rafa Benitez'i listesine aldığı iddia edildi.

FutbolArena - Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Galatasaray'da teknik direktör arayışları hız kazandı. Sarı kırmızılılar için son olarak Real Madrid'in eski hocası Rafa Benitez ismi gündeme geldi.
 

Galatasaray, Rafa Benitez'i istiyor mu?
 

Sabah'ın haberine göre; Yöneticilerin neredeyse tamamı yerli çalıştırıcılara sıcak bakmazken, son Yönetim Kurulu toplantısında Rafael Benitez ismi ortaya atıldı.

Benitez'i öneren yöneticiler, Real Madrid ile yollarını ayıran 55 yaşındaki İspanyol çalıştırıcının, kendisi yüksek ücret alsa da, dünyanın dört bir yanından genç yetenekleri Galatasaray'a çok ucuza getirebileceği görüşünde.

Diğer yandan adaylar arasında şansı en fazla olan teknik direktör ise hâlâ Rudi Garcia... Son olarak Roma'yı çalıştıran 52 yaşındaki Fransız teknik adam Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Garcia'nın, İstanbul'daki Galatasaray-Lazio maçını izlemesi için yardımcısını gönderdiği iddia edilmişti.
 

Galatasaray'ın teknik direktör adayları
 

Sarı-kırmızılı yönetimin listesindeki diğer adaylar şunlar: Lucien Favre, Julen Lopetegui, Brendan Rodgers, David Moyes ve Walter Mazzari...


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!