comScore

Galatasaray Galatasaray

Akif Çağatay Kılıç'tan Galatasaray yorumu - Süper Lig Haberleri

04 Mart 2016, Cuma 12:10
Akif Çağatay Kılıç'tan Galatasaray yorumu - Süper Lig Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, UEFA'dan ceza alan Galatasaray ile ilgili konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, UEFA organizasyonlarından 1 yıl men edilen Galatasaray'ın karşı karşıya bulunduğu durumun işin ciddiyetini ortaya koyduğunu söyledi.

Bir otelde gerçekleştirilen Türk Keneşi 1. Gençlik ve Spor Bakanları Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının Galatasaray'ın aldığı cezayla ilgili sorularını cevaplayan Kılıç, "Keşke böyle bir şey olmasaydı. Bu durum kulüplerimizin yapacağı çalışmaların ciddiyetini ortaya koymaktadır" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonuna da bu konuda görev düştüğünü kaydeden Akif Çağatay Kılıç, "Bizim de yapabileceğimiz konular varsa onları da değerlendireceğiz. Kulüplerimizin özellikle mali yapılarının kendileri açısından çok düzgün kontrol etmesi gerektiği noktasında bir uyarıdır. Umut ediyorum ki Galatasaray, Avrupa'da Türkiye'yi temsil etme anlamındaki yolculuğuna en kısa sürede döner. Bu mali fair play kurallarının, tüm ülkeler ve kulüpler için olduğunu biliyoruz. Her yerde aynı uygulamanın olduğunu da hatırlamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

 


 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!