comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (10 Şubat 2016 Çarşamba)

10 Şubat 2016, Çarşamba 17:21
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (10 Şubat 2016 Çarşamba)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 10 Şubat Çarşamba basında çıkan Galatasaray haberleri

10 Şubat Çarşamba 2016 Galatasaray Haberleri


Galatasaray, Akhisar Belediyespor deplasmanında! Muhtemel 11'ler


Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin shaya ideal kadrosunu sürmesi bekleniyor. Sarı kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş, Semih Kaya ve Hamit Altıntop dışında eksik bulunmuyor.

Galatasaray'ın muhtemel Akhisar 11'i
Muslera, Linnes, Denayer, Chedjou, Hakan, Donk, Selçuk, Olcan, Sneijder, Yasin, Umut 

 

Wesley Sneijder, Çin'e transfer olacak mı?


Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'e Çin'den astronomik bir teklif yapıldığı ve transferin gerçekleşebileceği iddia edildi. Habertürk'ün haberine göre; Adı açıklanmayan bir Çin kulübünün, Hollandalı'nın aklını çelmek için kesenin ağzını açıp yıllık 12 milyon Euro önerdiği, bir hafta içinde geri dönüş beklediği ifade edildi. 4 aylık oğlu Xess Xava'yı İstanbul'da büyütmeyi düşünen ve kontratını 2 yıl uzatan Wesley Sneijder'ın, bu yüksek rakam nedeniyle kafasının biraz karıştığı, eşi Yolanthe Cabau ve yakın dostlarıyla görüşerek bir karara varacağı öğrenildi.


Ümit Karan'dan Burak Yılmaz yorumu - İZLE


Telegol programı yorumcusu Ümit Karan, Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi hakkında önemli yorumlarda bulundu. Yorumları izlemek için tıklayınız...


Dursun Özbek'ten TFF'ye çok sert sözler


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaptığı açıklamaların sportmenliğe aykırı bulunmasından ötürü TFF'ye savunma vermeyeceğini söyledi. Dursun Özbek sert ifadeler kullanarak, "Onlara savunma yapmayacağımı ilettim. Buradan TFF'ye tekrar sesleniyorum; isterlerse müebbet versinler yada Taksim meydanında assınlar. Savunma vermeyeceğim. Ben bugüne kadar Galatasaray değerlerinden ödün vermedim, vermem. UEFA tarafından yapılan uyarılar dikkate alınmamış. Bizim hesaplarımız ile onların hesapları uyuşmadı" dedi.
 
Dursun Özbek ayrıca Aziz Yıldırım ile ilgili de konuşarak, "İnsanlar alıngan olabilir. Fakat benim konuşmamda hiç kimseye bir gönderme yoktur" ifadelerini kullandı.


İrfan Aktar'dan Aziz Yıldırım'a sert gönderme 


Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Aziz Yıldırım'ın şike ile ilgili açıklamalarına sert yanıt verdi. 
Divan Kurulu'nda konuşan İrfan Aktar, "111 yılda hiçbir Galatasaray Başkanı şike nedeniyle hapse girmemiştir. Kulübümüze atılan şike ithamını aynen kendilerine iade ediyoruz. Gündemi değiştirebilmek adına her türlü iftiraya başvuran birinin yöneticilik yapıyor olması ülkemiz adına utanç vericidir" dedi.

 

Rakamlar Dursun Özbek'i doğrulamıyor


Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in açıklamaları yine gündeme oturdu. Galatasaray başkanı açıklamaları içerisinde ülkede tribünlere gelen taraftar sayısının azalmasından Galatasaray'ın etkilenmediği ve azalma olmadığı belirtilirken, açıklama veriler ile uyuşmadı. 
Sarı kırmızılı takımda TT Arena'ya gelen taraftar sayısı 2012-2013 sezonuna göre %47.4 düşerken, geçtiğimiz sezonun da gerisinde kaldı. Galatasaray'da 2012-2013 sezonunda 39.989, 2013-2014 sezonunda 33.288, 2014-2015 sezonunda 23.332, 2015-2016 sezonunda ise 21.035 taraftar maç başına tribünlerde yerini aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!