comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (08 Şubat 2016 Pazartesi)

08 Şubat 2016, Pazartesi 20:25
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (08 Şubat 2016 Pazartesi)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - FutbolArena, bugün Galatasaray ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 8 Şubat Cuma basında çıkan Galatasaray haberleri.
 

8 Şubat Cuma 2016 Galatasaray haberleri


 

Burak Yılmaz'ın kırgın olduğu yöneticiler kim?


Hürriyet'in haberine göre; Konya maçına ailesi ile gelen Burak'ın hemen yanındaki locada G.Saraylı Yöneticiler Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer ile Medya-İletişim Direktörü İskender Baydar 90 dakikayı takip etti. Transfer sürecindeki tavır ve politikaları, medyada yer alan ve taraftarın tepkisini çeken bazı haberlerde yöneticilerin etkisinin olduğu görüşündeki Burak Yılmaz, idarecileri pas geçti. Burak kulüp genel sekreteri olarak transfer görüşmelerinde etkin rol oynayan İşbecer ile Üçer'e maç boyu selam vermedi.

 

Wesley Sneijder ve Fernando Muslera satılacak mı?


Eski Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman, Galatasaray'ın içinde bulunduğu dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Cüneyt Tanman, "Galatasaray şu an Avrupa Ligi'ni çok önemsemiyor. Mali kriterler daha önemli. Muslera ve Sneijder gidebilir. Sneijder iddialı bir takım olmasını istiyordu. Benim dönemimde takıma transfer için önerdiği isimler de oluyordu" ifadelerini kullandı.

 

Burak Yılmaz, Galatasaray'dan neden ayrıldı?


'Tek Bilek, Tek Yürek' kampanyasının lansman gecesinde konuşan Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin NTV Spor'un sorularını yanıtladı. 

"UEFA'dan 1. sene için ceza alma ihtimalimiz var. 2. seneden kurtulmak için zararı 10 milyon Euro'ya düşürmemiz gerekiyor. Bunu başarmak için çabalıyoruz. Belki iki yılı da askıya alırlar, umutluyuz. Burak Yılmaz önemli bir futbolcumuz. En son görüşmeyi Mustafa Denizli ile yaptı ama gitmek konusunda ısrar etti. Orada da başarılı olacağına inanıyorum. Sneijder için resmi bir teklif almadık. 25 Şubat'a kadar Çin'de transfer açık ama böyle bir teklif geleceğini zannetmiyorum. Bu transferi zor görüyorum."

 

Dursun Özbek'in Burak Yılmaz ve şike polemiği açıklamaları


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şike açıklamaları ve Burak Yılmaz hakkında basın mensuplarının soruları yanıtladı. 

"Taraftarlarımızı bileklik kampanyasına davet ediyorum. Ben 10 bin tane bileklik aldım. Kampanyanın sonucu herkesi şaşırtacak. Bunun dışında gündeme gelen konuşmamın yanlış anlaşıldığını açıklamak istiyorum. Orada kullandığım bazı tabirlere dil sürçmesi diyebilirim. Hiçbir rakip takımı hedef alarak konuşmadım. Konuşmalarımda isim sarf etmemin nedeni kimseyi hedef almıyor olmamdır. Fenerbahçe ve Beşiktaş yanlış yorumladı." 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!