comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek'ten şike polemiği açıklaması - Galatasaray Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 19:57
Dursun Özbek'ten şike polemiği açıklaması - Galatasaray Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şike açıklamaları ve Burak Yılmaz hakkında basın mensuplarının soruları yanıtladı.

FutbolArena - 2015-2016 sezonu için hedeflenen zarara ulaşmak için çaba gösteren Galatasaray, bileklik satışlarının yapılacağı 'Tek Bilek, Tek Yürek' kampanyasını hayata geçirdi.  

Lansman gecesinin ardınan basın mensuplarına konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şike açıklamaları ve Burak Yılmaz hakkındaki soruları yanıtladı.

Dursun Özbek'in Burak Yılmaz ve şike polemiği açıklamaları


"Taraftarlarımızı bileklik kampanyasına davet ediyorum. Ben 10 bin tane bileklik aldım. Kampanyanın sonucu herkesi şaşırtacak. Bunun dışında gündeme gelen konuşmamın yanlış anlaşıldığını açıklamak istiyorum. Orada kullandığım bazı tabirlere dil sürçmesi diyebilirim. Hiçbir rakip takımı hedef alarak konuşmadım. Konuşmalarımda isim sarf etmemin nedeni kimseyi hedef almıyor olmamdır. Fenerbahçe ve Beşiktaş yanlış yorumladı."

'Burak Yılmaz gitmek istedi'

"Burak Yılmaz ayrılmayı kendisi istedi. Kendisine başarılar diliyorum. Sneijder ve Podolski'ye de bir teklif yok. Burak Yılmaz dışında bize gelen başka bir teklif yok. Galatasaray zor günlerin takımıdır. Bugün aynı günleri yaşıyoruz."

'Aziz Yıldırım'ın açıklamasını kamuoyuna bırakıyorum'

"Galatasaray'da “feda” kelimesini kullanmıyorum. Taraftarı, yöneticisi, sporcusu gerekeni yapacaktır. Sportif başarıya ulaşacağız. Aziz Yıldırım'ın Türkiye'ye şikeyi Galatasaray'ın getirdiği açıklamasını yorumunu kamuoyuna bırakıyorum."



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!