comScore

Galatasaray Galatasaray

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a eleştiri - Süper Lig Haberleri

06 Şubat 2016, Cumartesi 22:18
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a eleştiri - Süper Lig Haberleri

Galatasaray'ın, Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldığı maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen sarı kırmızılıların bitik bir durumda olduğunu söyledi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçında Torku Konyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray, son 2 maçta böylelikle 4 puan kaybetti. Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da 90 dakikayı şu şekilde yorumladı:


Rıdvan Dilmen: "Galatasaray hiçbir şey oynamadı


Maçın ilk yarısı Konyaspor nasıl istiyorsa öyle oynandı. 60'tan sonra Galatasaray'ın baskısı vardı ama tehlikesiz bir baskıydı. Son 20-25 dakika kandırmasın. Galatasaray hiçbir şey oynamadı. Galatasaray artık inancını kaybetmiş. Futbolcuların akıllarında lig bitmiş. Bakın Hamza hoca gittiğinde puan farkı 5'ti. Bugün 12 puan fark var. Artık maç seçmeye başlayacaklar. Bu nedenle Lazio karşılaşmalarında daha inançlı bir takım görebiliriz. 
 

Rıdvan Dilmen'den Burak Yılmaz yorumu

 
"Burak yılda 6 milyon euro alacak diye biliyorum. Drogba da Çin'e gitti, 1 yıl sonra kaçtı. Bilmiyoruz tabii durumlar nasıl. Burak Yılmaz transferini hata olarak görüyorum. Gönlümüz isterdi ki Burak Yılmaz West Ham'a gitsin ama olmadı. Bundan sonra kendisine başarılar diliyorum"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!