comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (22 Ocak 2016)

22 Ocak 2016, Cuma 17:45
Galatasaray transfer haberleri (22 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray UEFA'dan aldığı yanıt sonrası transfer yapacak mı? Dursun Özbek bütün merak edilenleri yanıtladı. Cimbom'un ayrıca Polonya liginden santrfor baktığı iddia edildi. 

22 Ocak Galatasaray Transfer Haberleri 


Galatasaray'dan Bartosz Kapustka sürprizi! Bartosz Kapustka kimdir?


Galatasaray'ın Polonya Ligi takımlarından Cracovia'da forma giyen Bartosz Kapustka ile ilgilendiği iddia edildi. Sarı kırmızılıların genç oyuncu için 4.5 milyon Euro'luk teklif yaptığı ifade edildi. 
Polonya basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın Cracovia'da forma giyen 19 yaşındaki futbolcu için 4.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi. Polonya kulübünün 5 milyon Euro'da direttiği belirtilirken, oyuncuya 700 bin Euro yıllık net ücretin teklif edildiği yazıldı. Peki Bartosz Kapustka kimdir?


Galatasaray'da Sneijder endişesi! Sneijder ayrılacak mı?


Galatasaray'ın Avrupa kupalarından men edilme riskine karşı Wesley Sneijder'in takımdan ayrılabileceği ifade ediliyor. Fanatik Gazetesi'ne konuşan Sneijder'in menajeri Guido Albers, "Sözleşme yenilenirken ve sonrasında Wesley'ye, ‘Bize her konuda yardımcı olur musun? Vizyon ve gelecekle ilgili bize destek verir misin?' diye sormuşlardı. Bu bakış açısı bizi çok mutlu etti ve kabul ettik. Sneijder süreci yakından takip ediyor. Wesley son dönemde tam 5 kez yöneticileri aradı, ancak kimse oralı bile olmadı" dedi.


Emre Çolak, Antalyaspor'a gidecek mi?


Galatasaray'da beklenen performansı gösteremediği için gönderilmesi gündemde olan Emre Çolak'a Antalyaspor talip olmuştu. Genç futbolcunun Süper Lig ekibinin teklifine olumsuz yanıt verdiği ifade edildi. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da forma şansı bulamayan Emre Çolak, Antalyaspor'un 1 milyon Euro'luk teklifine hayır dedi. 2 katı maaşı istemeyen Emre, sezon sonunda Avrupa'ya gitmek istiyor...

Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Emre Çolak, Galatasaray'dan aldığı ücretin iki katını teklif eden Akdeniz ekibine "Hayır" dedi. 1.5 milyon TL garanti ücret ve maç başına 20 bin TL ile Galatasaray'ın en az kazanan oyuncusu olan Emre'ye Antalyaspor yıllık 1 milyon Euro önerdi. Ancak takımda kalmak isteyen Emre, hocası Denizli'den formayı kapacağına inandığı için ayrılmak istemedi. Emre eğer Galatasaray'la anlaşamazsa Avrupa'ya gitmeyi düşünüyor. Geçen yaz İspanya'nın kapısından dönen Emre'nin R.Sociedad ve C.Vigo'nun radarında olduğu biliniyor.

Dursun Özbek'ten FLAŞ açıklamalar


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündemdeki konulara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek; mali tablodan futbolcu transferlerine, UEFA'dan gelecek men ihtimalinden tünelin ucunda ışığın görünüp görünmediğine, Melo'nun satılmasının nedeninden, hakem odası basma konusuna ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili iddialara kadar bir çok konuda ses getirecek açıklamalar yaptı. 

Özbek transferle ilgili olarak "UEFA'nın bu uyarı mektubundan sonra zora girdik. Belli noktalara elbette transfer yapmak istiyoruz. İki önemli takviye yaptık, devamı da gelecek. Bazı gidecek oyuncularda var. UEFA'nın bize uyarısına göre dengeyi bozmadan gidecek oyuncular yerine transferler yapacağız. Şubat ayında UEFA ile masaya oturacağız, sonra nasıl izah edeceğiz bu harcamaları." dedi. 


Galatasaray'dan hangi futbolcular ayrılacak?


Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 4 futbolcuyu Osmanlıspor maçı kadrosuna almadı. Tecrübeli teknik adam Emre Çolak, Tarık Çamdal, Jem Paul Karacan ve Koray Günter'i kadroya almadı. Takımdan gönderilmesi yönünde Mustafa Denizli'nin rapor verdiği 4 isim dışında bir de Jose Rodriquez var. Yönetim, İspanyol oyuncunun en azından sezon sonuna kadar takımda kalması için Denizli'yi ikna etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!