comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Jovetic bombası!Stevan Jovetic kimdir?

17 Ocak 2016, Pazar 12:53
Galatasaray'da Jovetic bombası!Stevan Jovetic kimdir?

Endonezya basını forvet arayışını sürdüren Galatasaray'ın, Inter'in Karadağlı golcüsü Stevan Jovetic ile ilgilendiğini iddia etti.

Galatasaray Transfer Haberleri - Ara transfer döneminde çalışmalarına hız veren Galatasaray için Endonezya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Jovetic Galatasaray'a mı transfer oluyor?


Endonezya basınından Okezone sitesinin haberine göre forvet arayışını sürdüren Galatasaray, Inter'in Karadağlı golcüsü Stevan Jovetic ile ilgileniyor. Bu sezon 16 maçta 4 gol atabilen Jovetic'in yüksek bonservisi nedeniyle Galatasaray'ın kiralık formülü ile Inter'in kapısını çaldığı iddia ediliyor.
Galatasaray'ın bu transfer girişiminde yalnız olmadığının belirtildiği haberde, Tottenham kulübünün de Jovetic için devrede olduğu öne sürüldü.

Stevan Jovetic kimdir? Nasıl bir oyuncudur? Kaç yaşında?


Futbola 2006 yılında Sırbistan'ın Partizan kulübünde başlayan 26 yaşındaki Stevan Jovetic, gösterdiği performansla yurt dışındaki kulüplerin ilgisini çekti. Fiorentina'ya transfer olan golcü oyuncu 4 sezonda 111 maçta 41 gol kaydetti. Ardından Manchester City'nin kadrosuna katılan Karadağlı oyuncu 49 maçta 24 gol attı ve 2015-16 sezonu başında Inter'in yolunu tuttu. Transfermarkt değeri 16 milyon Euro olan Stevan Jovetic bu sezon Inter formasıyla çıktığı 16 maçta sadece 4 gol atabildi. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!