comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın yıldız adayını Altınordu kaptı

31 Aralık 2015, Perşembe 10:35
Galatasaray'ın yıldız adayını Altınordu kaptı

Galatasaray altyapısında geleceğin yıldızı olarak gösterilen Kırgız futbolcu Erlan Abilkimov'u Altınordu transfer etti.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'ın altyapısında oynayan ve gelecekte kendisinden çok şey beklenen genç futbolcu Elbir Abilkimov'u Altınordu kaptı. Galatasaray'ın oyuncuya lisans çıkarmakta geciktiği iddia edildi.

Erlan Abilkimov'u Altınordu kaptı

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray bir genç yıldız adayını daha göz göre göre elinden kaçırdı... 2 yıldır altyapıda bulunan Kırgız yetenek Erlan Abilkimov'a sarı-kırmızılı kulüp lisans çıkarmakta gecikti. 10 numara ve forvet pozisyonlarında oynayabilen 2002 doğumlu Abilkimov'un yeteneklerini fark eden Altınordu Kulübü harekete geçti.

İzmir'in altyapısıyla nam salan kulübünün yetkilileri, hemen Abilkimov'un babasına İzmir'de iş bulup ailesi için gerekli oturum izinlerini aldı. Altınordu Başkanı Seyit Özkan'ın bizzat ilgilendiği transferde Erlan Abilkimov için de sezon sonuna kadar FIFA'dan lisansının çıkarılacağı öğrenildi. Kırgız oyuncuyu kaptıran G.Saray'da altyapının durumunu yönetim toplantısında masaya yatıran yöneticiler, Florya ile ilgili radikal kararlar almaya hazırlanıyorlar. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!