comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 30 Aralık Çarşamba

30 Aralık 2015, Çarşamba 17:37
Akşam Postası - 30 Aralık Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 30 Aralık Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.


30 Aralık Çarşamba Futbol Haberleri


Fenerbahçe Sofiane Feghouli transferinde ne durumda? 
 
Süper Lig'de ilk yarıyı 2. sırada bitiren Fenerbahçe, gözünü ara transfer dönemine çevirdi.
 
Takvim gazetesinde yer alan habere göre önceliği orta sahaya veren Fenerbahçe, Valencia'nın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli transferini yeniden gündemine aldı.

 

Galatasaray'ın Leandro Damiao transferinde son durum ne? 

 
FIFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray'ın Leandro Damiao transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Ayhan Yeşilbaş, "Damiao'nun Internacional ile anlaştığı söyleniyordu. Fakat dün görüşme yaptım. Internacional ile anlaşmamış. Taffarel'in Damiao ile görüştüğünü biliyorum. Kendisi 3-3.5 milyon Euro istiyor. Galatasaray 2 milyon Euro veriyor. Eğer Galatasaray bu oyuncunun üzerine giderse 2.5 milyon Euro'ya anlaşır. Damiao şu an serbest olduğu için rahat" dedi.
 

 

Metin Albayrak'dan FLAŞ Ospina açıklaması

 
Beşiktaş'ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak A Spor'da yayınlanan Futbol Vizyon programına konuk oldu.
 
Metin Albayrak, Beşiktaş'ın gündemini meşgul eden Arsenal kalecisi David Ospina konusunda Beşiktaşlıları üzen açıklamalarda bulundu.
 

 

İlhan Cavcav, Yılmaz Vural'ı neden gönderdi?

 
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırmasının ardından dördüncü, beşinci teknik direktörün ne zaman geleceğinin sorulmaya başladığını belirterek, kırmızı-siyahlı kulübün menfaatlerinin her şeyden önce geldiğini söyledi.
 
İlhan Cavcav"Baktım listede gönderilecek 13 futbolcu var. Bu Gençlerbirliği'nin sonunu hazırlamak demektir. Hocanın bu teklifi karşısında bu işi beraber götüremeyeceğimize inandığımdan kendisine ulaştım ve değerli Yılmaz Vural kardeşime bunu ilettim. Teşekkür ettik ve bu şekilde ayrıldık. Herkes 'dördüncü, beşinci ne zaman gelecek' demeye başladı ancak kulübümün menfaati her şeyin önünde gelir" dedi.

 

Süper Lig'de şaşırtan puan durumu

 
Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Türk futbolcuların attıkları gollere göre takımlara puan verilse sıralama nasıl olurdu?
 
Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun ilk yarısını Beşiktaş 41 puanla lider tamamladı. Sezonun ilk periyodunda yabancı futbolcuların attıkları goller dikkat çekti. Yabancı oyuncular takımlarına büyük katkı sağlarken, yerli futbolcular nasıl performans sergiledi?
 


Fatih Terim'den FLAŞ açıklamalar

 
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim özel hayatına dair hiç duyulmamış açıklamalarda bulundu.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lig Radyo ve Alem FM'in ortak yayınına katılarak çok özel açıklamalarda bulundu. Adem Metan'ın sorularını yanıtlayan Fatih Terim, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

 

Hakan Çalhanoğlu: 'Gözyaşlarımı tutamadım'

 
 
Almanya'nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, sosyal medyada umre için geçen hafta gittiği Mekke'de Kabe önünde çekilmiş fotoğrafını paylaştı.
 
Hakan Çalhanoğlu, sosyal medya hesaplarından, Kabe'yi tavaf ederken çekilen fotoğrafına yer vererek, "Allah inşallah hepinize nasip eder. Gerçekten bu duyguyu yaşamanızı isterim. Kabe'yi görünce gözyaşlarımı tutamadım ve tüylerim diken diken oldu" ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe kimlerle sözleşme yenileyecek?



Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 3 futbolcuyla sözleşme yenileyecek. Peki Fenerbahçe'de sözleşmesi biten isimler kim?
 
 
<iframe width="600" height="340" src="https://www.youtube.com/embed/TUyKmd9FdFo?rel=0&amp;autoplay=1
" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!