comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 28 Aralık Pazartesi

28 Aralık 2015, Pazartesi 23:57
Akşam Postası - 28 Aralık Pazartesi

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 28 Aralık Pazartesi günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledi.


28 Aralık Pazartesi Futbol Haberleri


Heracles başkanından Oussama Tannane açıklaması
 
Heracles Başkanı Jan Smit, Galatasaray'ın Oussama Tannane ile ilgilendiğini resmen açıkladı. 
 
Hollanda basınına konuşan Smit, Oussama'yı transfer etmek istediklerini bize ilettiler. Bu konuda oyuncuya bir zorluk çıkarmayacağız. Oyuncumuz gitmek isterse ve Galatasaray yeterli ücreti öderse bu transfer gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

 

Gökhan Gönül Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

 
Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut açıklamalarda bulundu. 
 
Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan oyuncusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'a konuşan Bulut, "Önceliğimiz Fenerbahçe" dedi.

 

Mircea Lucescu, Trabzonspor'a gelecek mi?

 
Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'nın teknik direktörlük için ilk adreslerinin Mircea Lucescu olduğunu açıklamasının ardından Türk ve Ukrayna basınında günlerce çeşitli iddialar yer almıştı.
 
Trabzonspor'dan sonra Shakhtar Donetsk cephesi de bu gelişmeyle ilgili olarak ilk kez konuştu. Ukrayna ekibinin deneyimli kulüp CEO'su Sergei Palkin bu konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi.

 

Fernando Muslera, İngiltere'ye mi transfer oluyor?

 


FIFA Menajeri Remzi Petek, Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Remzi Petek, Galatasaray istediği takdirde Fernando Muslera'yı satabileceğini söyledi.
 
Muslera'nın menajeriyle yakın dost olan Remzi Petek, Liverpool gibi yeniden yükselişe geçmek isteyen bir kulübün Muslera'yı istemesi doğal. Galatasaray isterse Muslera gider. Muslera için çok fazla kulüpten teklif var. Çok iyi bir isim olduğu için talipleri fazla. İspanya ve İtalya'dan isteyenler oldu. Barcelona, Atletico Madrid ve Real Madrid'den biri istedi" dedi.

 

Mario Gomez göz kamaştırıyor

 
Süper Lig'de ilk yarıyı 41 puanla lider bitiren Beşiktaş'ta Mario Gomez'in sergilediği performans adeta göz kamaştırdı. Alman futbolcu kariyerinde son 3 sezonun en iyi performansını bu yıl yaşıyor.

 

Riquelme futbola geri mi dönüyor?

 
LDU Quito'nun yeni teknik direktörü Claudio Borghi yaptığı açıklamayla futbol dünyasını heyecanlandırdı.
 
Ekvador Liginde şampiyonluğu final maçında Emelec'e kaybettikten sonra teknik direktörü Luis Zubeldia ile yıllarını ayıran LDU Quito, takımın başına Arjantin'li çalıştırıcı Claudio Borghi'yi getirmişti. Daha önce Şili milli takımı da dahil olmak üzere önemli kulüplerde de görev alan Borghi, önemli açıklamalarda bulundu. 51 yaşındaki teknik adam Juan Roman Riquelme'yi takıma kazandırmak istediğini söyledi. 

 

Galatasaray'ın en kötü 3. ilk yarı performansı

 
Süper Lig'de bu sezon son 3 kupanın şampiyonu unvanıyla çıkan Galatasaray, ilk yarıyı istediği gibi bitiremedi.
 
Sarı-Kırmızılı takım 17 haftada 30 puan alarak lider Beşiktaş'ın tam 11 puan gerisinde kaldı.
 
Mustafa Denizli ile inişli çıkışlı bir tablo çizen Galatasaray, 2010-2011 sezonundan sonraki en kötü ilk yarı performansına imza attı.
 
 
 

'Vodafone Arena, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin başına bela olacak'

 
A Spor'da yayınlana Spor Medyası programına konuk olan Bülent Timurlenk, Beşiktaş Vodafone Arena bittiği zaman Galatasaray ve Fenerbahçe'nin başına bela olacak, değerlendirmesinde bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!