comScore

Galatasaray Galatasaray

"Galatasaray'dan daha iyi oynadık"

24 Aralık 2015, Perşembe 19:40

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Altıkulaç, Türkiye Kupası maçında Galatasaray'dan daha iyi oynadıklarını iddia etti. 

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Mahir Altıkulaç, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 yenildiği maçta, Galatasaray'dan daha iyi oynadığını söyledi. 

Altıkulaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu için tarihi bir karşılaşma yapıldığını belirterek, "Takımımız bize yakışır güzel oyun sergiledi. Kastamonuspor 1966 olarak elimizden geleni yaptık. Futbolcularımız büyük fedakarlık ve özveriyle oynadı. Galatasaray'dan daha iyi bir oyun sergiledik" ifadelerini kullandı.

Kastamonuspor 1966'nın geçen sezon amatörden Spor Toto 3. Lig'e yükseldiğini hatırlatan Altıkulaç, "Kastamonu halkı ve sporseverler olarak 1,5 yıl önce amatör ligden 3. lige çıkıp bu maçta iyi performansı gösterdik. Onurumuzla, gururumuzla iyi bir maç oynadık" diye konuştu.

Altıkulaç, maçın sonucunda, hakem hatasının etkili olduğunu iddia ederek, "Oyunda bazı hatalar affedildi. Yenildik ama yenebilirdik de. Daha adaletli bir oyun olmasını arzu ederdik. Bunun tepkilerini sadece Kastamonuspor taraftarı değil, Galatasaray'ın taraftarlarından da duyduk" şeklinde görüş belirtti.

Ligde üçüncü grubun lideri olduklarını anımsatan Altıkulaç, sezon sonunda Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!