comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray için Ryan Babel iddiası

23 Aralık 2015, Çarşamba 10:32
Galatasaray için Ryan Babel iddiası

Devre arası transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olması beklenen Galatasaray için Ryan Babel iddiası ortaya atıldı.

FutbolArena - Kariyerini Al Ain takımında devam ettiren eski Kasımpaşalı Ryan Babel'in mutsuz olduğu ve Galatasaray'a transfer olmak istediği öne sürüldü.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Devre arasında takviye için kolları sıvayan Cim-Bom'da sürpriz bir isim gündeme geldi: Ryan Babel...

Galatasaray'a Ryan Babel transferi


Galatasaray bir taraftan Kasımpaşa'nın Hollandalı ismi Ryan Donk'un bitirmeye çalışırken, Hollandalı futbolcunun menajerleri daha önce lacivert-beyazlı formayı giyen ve yaz döneminde Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain'e transfer olan Babel'i de önerdi. Menajerler, Babel'i de sarı-kırmızılılara getirebileceklerini iletti.

Sol kanat başta olmak üzere hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Hollandalı futbolcunun transferinin çok uygun bir rakama gerçekleşeceği garantisini veren menajerlerin bu önerisinin değerlendirmeye alındığı bildirildi. Al Ain'de mutsuz olan ve tekrar Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan 29 yaşındaki futbolcunun transferine teknik direktör Mustafa Denizli'nin vereceği rapor sonrası karar verilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!