comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray-Akhisar maçında protesto! Hangi futbolcular ıslıklandı?

17 Aralık 2015, Perşembe 02:06
Galatasaray-Akhisar maçında protesto! Hangi futbolcular ıslıklandı?

Galatasaray-Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası maçında sarı kırmızılı taraftarların yönetimi ve futbolcuları protestosu devam etti. 

FutbolArena Detay - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptaki ilk maçında Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Taraftar alınan galibiyete rağmen maç öncesi ve maç sonrası hem yönetimi, hem de birçok futbolcuyu protesto etti. 

Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçında protesto

Galatasaraylı taraftarlar maç öncesi yönetimi yine istifaya davet ederken, futbolcular arasında sadece Sneijder ve Muslera'ya destek verdi. 
Devre arasında Sabri Sarıoğlu'na ıslık

Galatasaray taraftarları Akhisar Belediyespor maçının devre arasında TT Arena'da ısınmaya çıkan Sabri Sarıoğlu'nu ıslıklarken, bir grup taraftarın Sabri Sarıoğlu ile fotoğraf çektirmesi ise büyük tepkiye neden oldu. 

Selçuk İnan Galatasaray tribünlerini 2'ye böldü

Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçının ikinci yarısında ilginç bir an yaşandı. Beşiktaş derbisinin kaybedilmesinin ardından Florya'yı basan sarı kırmızılı taraftarların protesto ettiği isimler arasında Selçuk İnan da vardı. Selçuk İnan, Akhisar maçının ikinci yarısında ısınmaya gönderildiği sırada tribünlerin bir bölümü ıslıklarken, bir bölümü ise alkışladı. 

Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin ve Emre Çolak'a tepki

Galatasaray taraftarları Akhisar Belediyespor maçının 66. dakikasında oyundan çıkan Emre Çolak ile 85'te kenara alınan Yasin Öztekin'i protesto etti. 85. dakikada Yasin'in yerine giren Wesley Sneijder'in ise bütün tribünler tarafından alkışlanması yine oldukça dikkat çekti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!