comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a para yerine ev mi verdiler?

17 Aralık 2015, Perşembe 11:58
Galatasaray'a para yerine ev mi verdiler?

Galatasaray'ın Dumankaya ile yaptığı sponsorluk anlaşmasında nakit para yerine ev aldığı iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray geçtiğimiz aylarda Dumankaya ile forma göğüs sponsorluğu konusunda anlaşma sağlamıştı. Sarı kırmızılıların bu anlaşmadan 30 milyon lira alacağı açıklanmıştı. Fakat ortaya atılan bir iddia camiayı karıştıracak cinsten.

Galatasaray'ın Dumankaya ile yaptığı sponsorluk anlaşması


Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da iki ay önce forma sponsorluğu için yapılan anlaşmanın detayları adeta kafa karıştırdı. Göğüs reklamları için inşaat firması Dumankaya ile yapılan 3 yıllık sözleşme ile kulübün kasasına gireceği açıklanan toplam 30 milyon TL'nin nakit olarak değil daireler karşılığında barter yaptığı öğrenildi... Sarı-kırmızılı kulübün Dumankaya firması ile yapmış olduğu anlaşmada aldığı dairelerin bir çoğunun elde kalan ve satılmayan evler olduğu iddia edildi.
Yapılan anlaşmanın kulüp bünyesinde bulunan şirketlerden Emlak Gayrimenkul A.Ş. ile yapıldığı ve gelirleri evlerin fiyatına göre Sportif A.Ş'ye geçmesi bekliniyor. Bu durumda toplu halde alınan ve fiyatları belirlenen evlerin fiyatlarının düşmesi halinde 30 milyon TL olarak açıklanan sponsorluk anlaşmasından kulübün zarar edebileceği belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!