comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Mevlüt Erdinç'i istiyor

17 Aralık 2015, Perşembe 09:47
Galatasaray, Mevlüt Erdinç'i istiyor

Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Mustafa Denizli devre arasında Mevlüt Erdinç'in transfer edilmesini istiyor.

FutbolArena - Galatasaray'da yaşanan kötü gidişat sonrası tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli devre arasında transfer istedi. Denizli'nin hazırladığı transfer listesinin başında ise Mevlüt Erdinç geliyor.

Galatasaray, Mevlüt Erdinç'i transfer mi edecek?


Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre; Mustafa Denizli, çareyi transferde buldu. Tecrübeli teknik adam, hazırladığı takviye listesini yönetime sunarken, ilk sıraya tanıdık bir ismi koydu. Hannover 96 forması giyen Mevlüt Erdinç'i işaret eden kurt hoca, kulüp başkanı Dursun Özbek'le yaptığı görüşmede, “Onu mutlaka takımımda görmek istiyorum” dedi. Özbek de, Denizli'nin bu talebi üzerine kurmaylarına talimatı verdi ve girişimler başladı. Şimdilik bu transferle ilgili başlangıç aşamasında olan Sarı-Kırmızılılar, bonservis konusunun nasıl çözüleceğini araştırıyor.


Mevlüt Erdinç'in transfermarkt değeri


Sezon başında Hannover 96 takımına transfer olan Mevlüt Erdinç'in transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4 milyon Euro. Mevlüt'ün Alman kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mevlüt Erdinç kimdir?


Futbola Fransa'da başlayan 28 yaşındaki golcü oyuncu Sochaux alt yapısından yetişti. 2005 yılında A Takıma yükselen Milli futbolcu, 2009 yılında PSG'ye transfer oldu. Burada 3 sezon forma giyen Mevlüt Erdinç ardından Rennes ve St. Etienne takımlarında oynadı. Son olarak sezon başında 3.3 milyon Euro bonservis bedeliyle Hannover'e transfer oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!