comScore

Galatasaray Galatasaray

Selçuk İnan'dan derbinin hakemine ağır sözler

14 Aralık 2015, Pazartesi 23:13
Selçuk İnan'dan derbinin hakemine ağır sözler

Selçuk İnan cezalı duruma düştüğü maç sonu yaptığı açıklamada maçın hakemi Mete Kalkavan hakkında sert eleştirilerde bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında liderlik içn sahaya çıkan Beşiktaş, derbide Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek ezeli rakibiyle puan farkını 9'a yükseltti.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan cezalı duruma düştüğü maç sonu yaptığı açıklamada maçın hakemi Mete Kalkavan hakkında sert eleştirilerde bulundu.
İşte Selçuk İnan'ın açıklamaları:

Üst üste 3. kez Mete Kalkavan yüzünden oynamamış olacağım. Oyuncularla iletişimi çok kötü. Hakemin benimle ilgili kötü niyeti varsa bana söylesin. Tutumuna dikkat etsin. Hakem bana takmış olabilir, gıcık olabilir ama benim takım arkadaşlarımın ne günahı var?"

"Hakem benimle konuşurken haddini bilecek"


Hakem aleyhine konuşulduğunda cezalar veriliyor ama burada bir kötü niyet hissettiğim için bir şeyler söyleyeceğim. Benimle iletişimi çok kötü. Takım arkadaşlarımla da keza öyle. Oyuncuların hakemlere sayıglı olması, onlara yardımcı olmaları gerekiyor deniyor. Biz seviyor ve saygı da gösteriyoruz. Maçta hakeme küfür de etmedik. Hakemlerden de bunu bekliyoruz. Hakem benimle konuşurken haddini bilecek

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!